Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
20,60 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Traditional, iarba de sunatoare denumita si ''iarba sedativa'', este mult utilizata in stari depresiv-anxioase, distonie neurovegetativa, iritabilitate, incontinenta urinara, pavor nocturn, inlatura starile depresive manifestate la menopauza sau in timpul curelor de dezalcoolizare, emotivitatea, sensibilitatea meteorologica, insomniile si migrenele. Complexul de principii active regleaza si tonifica functiile sistemului nervos, avand un efect psihoregulator remarcabil. 

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • pulberi vegetale din iarba de sunatoare - 0,1500g
  • extract uscat din iarba de sunatoare - 0,2650g
  • ulei volatil de lavanda - 0,0015g
  • excipienti de comprimare - 0,1835g : amidon din porumb, talc, aerosil, lactoza, stearat de magneziu
Contraindicatii

In caz de fotosensibilitate a pielii (persoanele blonde vor evita expunerea la radiatiile solare pe perioada curei); in cazul persoanelor hipotensive se va utiliza o doza zilnica redusa. Nu se asociaza cu antidepresive de sinteza.

Efecte
  • contribuie la sustinerea echilibrului emotional si la mentinerea unei stari generale de bine
  • ajuta la relaxarea mentala si fizica a organismului
  • efect pozitiv asupra nervozitatii, oboselii si anxietatii
  • diminueaza si previne consecintele nefaste ale stresului
  • sustine functiile intelectuale in caz de suprasolicitare psihica, intelectuala si in epuizarile nervoase ale scolarilor
Administrare

Intern, adulti: 1-2 tablete pe zi, timp de cel putin 2 luni. Pentru copii, doza de reduce astfel: copii intre 6-12 ani: 1/2 talbleta pe zi; copii intre 12-18 ani: 1 tableta pe zi.

Diviziuni 40

Adauga review

*Campuri obligatorii

6420132030067
Traditional iarba de sunatoare denumita si iarba sedativa este mult utilizata in stari depresiv anxioase distonie neurovegetativa iritabilitate incontinenta urinara pavor nocturn inlatura starile depresive manifestate la menopauza sau in timpul curelor de dezalcoolizare emotivitatea sensibilitatea meteorologica insomniile si migrenele Complexul de principii active regleaza si tonifica functiile sistemului nervos avand un efect psihoregulator remarcabil
Plantavorel
Product ID: 1749
20.6Lei New