Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
11,86 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Frunzele de rozmarin relaxeaza musculatura neteda (efect antispastic), stimuleaza secretia de bila si au actiune hepatoprotectoare, analgezica, carminativa fiind utila in tratamentul dischineziei biliare pentru calmarea durerilor colicative, a migrenelor biliare, ajuta eliminarea gazelor si reducerea senzatiei de balonare. Sunatoarea, antidepresiva, antialgica, si coleretic-colagoga este remediul de electie in afectiuni digestive insotite de dureri de mare intensitate, care au si un important determinism psihic de tip depresiv-anxios. Astfel actioneaza eficient in hipertonia veziculara, tulburare care apare frecvent dupa emotii, la persoane hipersensibile si se manifesta cu dureri intense sub rebordul costal drept (colici biliare) si dureri de cap (migrene biliare). Salvia este o planta medicinala deosebit de laudata si pretuita. Denumirea sa deriva din cuvintul latinesc «salvare» care inseamna a vindeca, a insanatosi. Antispastica, antiinflamatoare, coleretica si carminativa este utila in tulburarile de motilitate digestiva, cu meteorism, diskinezie biliara, colici. Are si efect sedativ central si periferic, actioneaza asupra sistemului nervos vegetativ, linistind starile de agitatie, iritabilitate, nervozitate si suprasolicitare care sunt adesea asociate cu crizele biliare. Feniculul este bine cunoscut pentru efectul sau antispastic asupra musculaturii netede, antalgic, colagog - coleretic si carminativ fiind frecvent utilizat pentru tulburari functionale dispeptice cu acumulare de gaze si dureri colicative. Astfel, are capacitatea de a relaxa spasmele vezicii biliare si a sfincterului Oddi (prin care se varsa bila in duoden. Rostopasca a fost folosita traditional pentru bolile ficatului si vezicii biliare. Contine o substanta activa (chelidonina) care este coleretic-colagoga, dar si analgetica, sedativa si antispastica (efect morfin-like) la nivel biliar, gastric si intestinal fiind recomandata in colicile biliare datorate spasmelor vezicii si canalelor biliare.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
 • frunze de rozmarin (Rosmarini folium)
 • sunatoare (Hyperici herba) - 82.5mg
 • salvie (Salviae herba) - 66mg
 • fructe de fenicul (Foeniculi herba)
 • extract de rostopasca (Chelidonii herba)
Contraindicatii

Nu se recomanda copiilor sub 6 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte
 • dischinezie biliara hipertona
 • antispastic (relaxeaza musculatura neteda)
 • coleretic-colagog (stimuleaza secretia si eliminarea de bila)
 • carminativ
 • sedativ
 • calmant
 • antialgic
Administrare

Doza recomandata este de 1- 2 capsule de 2-3 ori pe zi, in timpul mesei. Durata unei cure este de 6-8 saptamani, sau conform recomandarii medicului.

Diviziuni 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141005552
Frunzele de rozmarin relaxeaza musculatura neteda efect antispastic stimuleaza secretia de bila si au actiune hepatoprotectoare analgezica carminativa fiind utila in tratamentul dischineziei biliare pentru calmarea durerilor colicative a migrenelor biliare ajuta eliminarea gazelor si reducerea senzatiei de balonare Sunatoarea antidepresiva antialgica si coleretic colagoga este remediul de electie in afectiuni digestive insotite de dureri de mare intensitate care au si un important determinism psihic de tip depresiv anxios Astfel actioneaza eficient in hipertonia veziculara tulburare care apare frecvent dupa emotii la persoane hipersensibile si se manifesta cu dureri intense sub rebordul costal drept colici biliare si dureri de cap migrene biliare Salvia este o planta medicinala deosebit de laudata si pretuita Denumirea sa deriva din cuvintul latinesc salvare care inseamna a vindeca a insanatosi Antispastica antiinflamatoare coleretica si carminativa este utila in tulburarile de motilitate digestiva cu meteorism diskinezie biliara colici Are si efect sedativ central si periferic actioneaza asupra sistemului nervos vegetativ linistind starile de agitatie iritabilitate nervozitate si suprasolicitare care sunt adesea asociate cu crizele biliare Feniculul este bine cunoscut pentru efectul sau antispastic asupra musculaturii netede antalgic colagog coleretic si carminativ fiind frecvent utilizat pentru tulburari functionale dispeptice cu acumulare de gaze si dureri colicative Astfel are capacitatea de a relaxa spasmele vezicii biliare si a sfincterului Oddi prin care se varsa bila in duoden Rostopasca a fost folosita traditional pentru bolile ficatului si vezicii biliare Contine o substanta activa chelidonina care este coleretic colagoga dar si analgetica sedativa si antispastica efect morfin like la nivel biliar gastric si intestinal fiind recomandata in colicile biliare datorate spasmelor vezicii si canalelor biliare
Fares
Product ID: 2434
11.86Lei New