Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
38,26 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Urinal Sirop contine un ingredient activ important numit NutriCran - concentrat uscat din suc de merisor (Vaccinium macrocarpon) care are o influenta benefica asupra sanatatii tractului urinar si ajuta la eliminarea bacteriilor patogene din tractul urinar. Merisorul reprezinta o sursa bogata de bioflavonoide, compusi fenolici si alte substante naturale, cu efecte pozitive asupra sanatatii organismului. De asemenea, merisorul are proprietati antioxidante, prin care apara organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • sirop de zahar invertit
  • apa purificata
  • concentrat uscat din suc de merisor
  • agent de reglare a aciditatii: acid citric
Utilizare Uz intern
Efecte
  • protejeaza celulele si tesuturile de actiunea radicalilor liberi
Administrare

5ml pe zi pentru copii cu varsta cuprinsa intre 1-3 ani, 10 ml pe zi pentru copii cu varsta cuprinsa intr 3-12 ani, 15 ml pe zi pentru copii de peste 12 ani si adulti. Se recomanda administrarea timp de 15-30 de zile, sau conform sfatului medicului.

Cantitate (Volum) 150

Adauga review

*Campuri obligatorii

8595165265439
Urinal Sirop contine un ingredient activ important numit NutriCran concentrat uscat din suc de merisor Vaccinium macrocarpon care are o influenta benefica asupra sanatatii tractului urinar si ajuta la eliminarea bacteriilor patogene din tractul urinar Merisorul reprezinta o sursa bogata de bioflavonoide compusi fenolici si alte substante naturale cu efecte pozitive asupra sanatatii organismului De asemenea merisorul are proprietati antioxidante prin care apara organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi
Walmark
Product ID: 3244
38.26Lei New