Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Ulei Seminte In 30cps Rotta Natura

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

12,20 Lei

In stoc

Descriere

Uleiul de seminte de in reprezinta cea mai bogata sursa cunoscuta de acizi grasi polinesaturati de tip Omega 3,6,9 si lignani. Acesta este un produs 100% natural, obtinut prin presarea la rece. Utilizarile sale acopera un spectru larg de actuni, fiind un produs indicat pentru optimizarea starii de sanatate a intregului organism. Este indicat pentru protectia aparatului cardio-vascular, pentru mentinerea unui nivel normal al colesterolului si trigliceridelor, sus?inerea imunitatii si protectia sistemului nervos. Echilibrul bine stabilit intre Omega 3, Omega 6 ?i Omega 9 asigura eficienta maxima a produsului.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • ulei de seminte de in (Linum usitatissimum) - 1000mg
Contraindicatii

In caz de ileus piloric intestinalsi abdomen acut. Produsul este contraindicat persoanelor cu sensibilitate la oricare ditre ingrediente. 

Efecte
  • contribuie la men?inerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange
  • contribuie la mentinerea functiei normale a creierului si la mentinerea vederii normale
  • contribuie la functia normala a inimii
Administrare

1 cps./ zi, cu 20-30 minute inainte de masa.

Diviziuni 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421803000693
Uleiul de seminte de in reprezinta cea mai bogata sursa cunoscuta de acizi grasi polinesaturati de tip Omega 3 6 9 si lignani Acesta este un produs 100 natural obtinut prin presarea la rece Utilizarile sale acopera un spectru larg de actuni fiind un produs indicat pentru optimizarea starii de sanatate a intregului organism Este indicat pentru protectia aparatului cardio vascular pentru mentinerea unui nivel normal al colesterolului si trigliceridelor sus inerea imunitatii si protectia sistemului nervos Echilibrul bine stabilit intre Omega 3 Omega 6 i Omega 9 asigura eficienta maxima a produsului
Rotta Natura
Product ID: 6047
12.2Lei New