Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
7,62 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Portocalul este originar din China si India, fiind adus in Europa in secolul XVII. Astazi el creste din abundenta in tot bazinul mediteranean si pe cele doua continente Americane. Portocalul ne rasfata, oferindu-ne trei uleiuri esential diferite: din fructe, uleiul de Portocal, vesel si optimist; din florile albe si delicate – uleiul Neroli, si intrigantul Petitgrain, din frunze. Pentru multa vreme, portocalul a avut doua semnificatii opuse: inocenta si fertilitatea. De altfel, Razboiul Troian a inceput destul de inocent: Paris a oferit premiul concursului de frumusete un “mar de aur”, adica o portocala Afroditei. Aceasta, drept multumire i-a oferit-o pe frumoasa Elena, uitand insa sa-i spuna ca era sotia regelui Agamemnon. Restul e istorie.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • ulei esential de portocale (Citrus aurantium), care contine: nerol, citral, limonen, citronelal
Utilizare Uz extern
Efecte
  • efect relaxant, dar este mai degraba inaltator si energizant decat sedativ
  • reducerea celulitei
  • potrivit pentru persoane pesimiste, chiar frustrate, lipsite de energie
Administrare

Uz extern, utilizand candela, masajul, inhalatii sau in apa de baie. Se va evita expunerea la soare timp de 12 ore dupa aplicarea pe piele.

Cantitate (Volum) 10

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141002063
Portocalul este originar din China si India fiind adus in Europa in secolul XVII Astazi el creste din abundenta in tot bazinul mediteranean si pe cele doua continente Americane Portocalul ne rasfata oferindu ne trei uleiuri esential diferite din fructe uleiul de Portocal vesel si optimist din florile albe si delicate uleiul Neroli si intrigantul Petitgrain din frunze Pentru multa vreme portocalul a avut doua semnificatii opuse inocenta si fertilitatea De altfel Razboiul Troian a inceput destul de inocent Paris a oferit premiul concursului de frumusete un mar de aur adica o portocala Afroditei Aceasta drept multumire i a oferit o pe frumoasa Elena uitand insa sa i spuna ca era sotia regelui Agamemnon Restul e istorie
Fares
Product ID: 5851
7.62Lei New