Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
10,40 Lei

Stoc epuizat

Descriere

O capsula moale contine ulei de peste si excipienti (gelatina, glicerina, apa purificata). Uleiul de peste, supliment alimentar usor resorbabil contine acizi grasi esentiali Omega, lipide esentiale care se gasesc din abundenta in creier (cca 60%) si fac parte integranta din membranele celulare si membranele neuronale. Acizii grasi esentiali Omega, utili pentru completarea si normalizarea dietelor dezechilibrate la adulti si in mod special la copii, sunt obtinuti exclusiv prin aport alimentar, deoarece organismul nu-i poate sintetiza pentru alimentarea necesarului de lipide cerebrale. Acizii Omega transformati in eicosanoizi (molecule semnalizatoare puternice pentru sistemul imun, dintre care unele cu efecte antiinflamatorii si cu rol crucial pentru dezvoltarea creierului si transmiterea eficienta a impulsurilor nervoase) refac structura normala a membranelor celulare (dublu strat lipoproteic), restabilesc mobilitatea si functionalitatea receptorilor de membrana si a canalelor ionice.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • ulei de peste - 300mg
Efecte
  • stimuleaza metabolismul si activitatea functionala a sistemului nervos
  • are rol de echilibrare a metabolismului lipidic si glucidic
  • reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor din sange
  • combate dezvoltarea aterosclerozei
  • normalizeaza tensiunea arteriala
  • sustine sanatatea sistemului cardiovascular
Administrare

Copii 3 - 7 ani: cate 2-3 capsule de 300 mg de 2 ori pe zi, dupa mesele principale. Copii peste 7 ani: 2-4 capsule de 300 mg de 3 ori pe zi, dupa mesele principale.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

5944723006084
O capsula moale contine ulei de peste si excipienti gelatina glicerina apa purificata Uleiul de peste supliment alimentar usor resorbabil contine acizi grasi esentiali Omega lipide esentiale care se gasesc din abundenta in creier cca 60 si fac parte integranta din membranele celulare si membranele neuronale Acizii grasi esentiali Omega utili pentru completarea si normalizarea dietelor dezechilibrate la adulti si in mod special la copii sunt obtinuti exclusiv prin aport alimentar deoarece organismul nu i poate sintetiza pentru alimentarea necesarului de lipide cerebrale Acizii Omega transformati in eicosanoizi molecule semnalizatoare puternice pentru sistemul imun dintre care unele cu efecte antiinflamatorii si cu rol crucial pentru dezvoltarea creierului si transmiterea eficienta a impulsurilor nervoase refac structura normala a membranelor celulare dublu strat lipoproteic restabilesc mobilitatea si functionalitatea receptorilor de membrana si a canalelor ionice
Hofigal
Product ID: 4524
10.4Lei New