Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Ulei Palmier Nehidrogenat 1000ml Vitally

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

10,89 Lei

In stoc

Descriere

Este cunoscut si foarte folosit, in special in zonele tropicale din Asia de Sud, Africa si Brazilia, dar incepe sa fie cautat si in zonele Europei si Americii de Nord, tocmai datorita proprietatilor sale deosebite. Indonezia si Malaezia sunt tarile cu cea mai mare productie din lume, producand cumulat aproape 40 de milioane de tone anual.

Uleiul de palmier este un produs natural rezultat prin presarea, la rece sau la cald, urmata sau nu de rafinare, a pulpei fructelor palmierului. Exista si o varietate de ulei produs din semintele fructelor, dar este de calitate inferioara.

Este un produs complex, care contine mai multe substante, dintre care mentionam acizii grasi. Spre deosebire de alte grasimi, are un continut bogat in acizi grasi saturati si mono-saturati, dintre care amintim acidul palmitic, oleic, stearic si miristic. Mai contine si alfa si beta caroten, care sunt forme ale vitaminei A, in cantitati de 4-5 ori mai mari decat in morcovi. Este lipsit de acizi grasi trans, banuiti ca ar cauza cateva forme de cancer, boli de inima si o forma de diabet. Nu contine colesterol. Contine cea mai mare cantitate de vitamina E (tocoferol) dintre toate uleiurile. Mai are in compozitie acizi grasi omega-3 si omega-6, intr-un raport echilibrat.

Mai multe informatii

Ambalare Borcan
Compozitie
  • ulei palmier rafinat,nehidrogenat*
  • *=acest produs nu contine si nu este alcatuit din organisme modificate genetic
  • Informatii nutritionale /100g:
  • Valoare energetica:891kcal/3663kj
  • Carbohidrati:0 din care zaharuri 0g
  • Proteine:0g
  • Grasimi:100g din care grasimi saturate 57.8g
  • Fibre:0g
  • Sodiu:0mg din care sare 0g
Utilizare Uz intern si uz extern
Administrare

Se poate folosi foarte bine la prajit.

Chiar si dupa mai multe utilizari la prajit, nu este nevoie sa fie aruncat, ci se poate filtra si folosi in continuare.

Rezista mai bine in timp si rancezeste mai greu, datorita continutului mare de compusi antioxidanti, in special betacaroten.

Nu are gust si nici miros, de aceea mancarurile nu-si schimba gustul nici la prajire, nici la gatire.

Nu imprumuta gustul alimentului prajit in el, putand fi folosit astfel, pentru a praji peste, spre exemplu si apoi cartofi prajiti. Cartofii nu vor avea gust de peste.

 

 

Cantitate (Volum) 1000

Adauga review

*Campuri obligatorii

6426877010371
Este cunoscut si foarte folosit in special in zonele tropicale din Asia de Sud Africa si Brazilia dar incepe sa fie cautat si in zonele Europei si Americii de Nord tocmai datorita proprietatilor sale deosebite Indonezia si Malaezia sunt tarile cu cea mai mare productie din lume producand cumulat aproape 40 de milioane de tone anual Uleiul de palmier este un produs natural rezultat prin presarea la rece sau la cald urmata sau nu de rafinare a pulpei fructelor palmierului Exista si o varietate de ulei produs din semintele fructelor dar este de calitate inferioara Este un produs complex care contine mai multe substante dintre care mentionam acizii grasi Spre deosebire de alte grasimi are un continut bogat in acizi grasi saturati si mono saturati dintre care amintim acidul palmitic oleic stearic si miristic Mai contine si alfa si beta caroten care sunt forme ale vitaminei A in cantitati de 4 5 ori mai mari decat in morcovi Este lipsit de acizi grasi trans banuiti ca ar cauza cateva forme de cancer boli de inima si o forma de diabet Nu contine colesterol Contine cea mai mare cantitate de vitamina E tocoferol dintre toate uleiurile Mai are in compozitie acizi grasi omega 3 si omega 6 intr un raport echilibrat
VITALLY
Product ID: 13092
10.89Lei New