Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
12,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Ienuparul sau jneapanul este un arbust cu frunzele in forma de ace si fructe globulare de culoare albastru inchis ce creste in toate zonele montane din Europa, America de Nord si Asia de sud-est (in Himalaya). In spitalele franceze, crengute de rozmarin si ienupar au fost arse pana la inceputul secolului XX pentru a purifica aerul. Insusirea ienuparului de a inviora un spirit obosit este sugerata si in Biblie, unde se spune ca Sfantul Ilie, epuizat fiind s-a culcat sub un ienupar (1 Imparati 19:4 si 5). Este binecunoscuta si intrebuintarea fructelor de ienupar ca principal ingredient al ginului.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • ulei esential de ienupar (Junniperus communis)
Utilizare Uz intern si uz extern
Efecte
  • favorizeaza relaxarea musculara si indepartarea celulitei
  • stimuleaza, purifica si intareste spiritul, ajutandu-l sa treaca cu bine peste situatiile schimbatoare
  • creeaza o stare binevoitoare si prietenoasa si stimuleaza capacitatea de a primi si darui caldura si afectiune
Administrare

3-5 picaturi de 3 ori/zi amestecate cu o lingurita de miere; se poate utiliza in inhalatii, candela de aromaterapie, masaj, comprese.

Cantitate (Volum) 10

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141001998
Ienuparul sau jneapanul este un arbust cu frunzele in forma de ace si fructe globulare de culoare albastru inchis ce creste in toate zonele montane din Europa America de Nord si Asia de sud est in Himalaya In spitalele franceze crengute de rozmarin si ienupar au fost arse pana la inceputul secolului XX pentru a purifica aerul Insusirea ienuparului de a inviora un spirit obosit este sugerata si in Biblie unde se spune ca Sfantul Ilie epuizat fiind s a culcat sub un ienupar 1 Imparati 19 4 si 5 Este binecunoscuta si intrebuintarea fructelor de ienupar ca principal ingredient al ginului
Fares
Product ID: 4767
12.49Lei New