Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
7,33 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Uleiul din germeni de grau (Triticum vulgare germ oil), obtinut prin presare la rece, este un ulei hranitor si protector, care se remarca datorita proprietatilor de tonifiere si regenerare. Foarte bogat in Provitamina A si Vitamina E, are o actiune recunoscuta de antiimbatranire si protejeaza pielea de radicalii liberi. Este un elasticizant remarcabil, astfel isi aduce beneficiile in masaje faciale, de bust sau oriunde pielea este lipsita de tonus. Este utilizat preventiv si curativ pentru vergeturi, cicatrici, fisuri, piele deteriorata. 

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • triticum vulgare germ oil
  • D,L-Tocopheryl acetate 
Utilizare Uz extern
Efecte
  • emolient
  • regenerant
  • reparator si protector al tesutului cutanat, refermizant
  • puternic anti-age
  • restructurant al tesutului conjunctiv, normalizeaza tonusul
  • intareste si regenereaza parul si unghiile 
Administrare

Uleiul din germeni de grau poate fi folosit ca atare sau se poate adauga ca ingredient in compozitii cosmetice (lapte de corp, creme de zi, masti pentru ten si par deteriorat). 

Cantitate (Volum) 10

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421972000395
Uleiul din germeni de grau Triticum vulgare germ oil obtinut prin presare la rece este un ulei hranitor si protector care se remarca datorita proprietatilor de tonifiere si regenerare Foarte bogat in Provitamina A si Vitamina E are o actiune recunoscuta de antiimbatranire si protejeaza pielea de radicalii liberi Este un elasticizant remarcabil astfel isi aduce beneficiile in masaje faciale de bust sau oriunde pielea este lipsita de tonus Este utilizat preventiv si curativ pentru vergeturi cicatrici fisuri piele deteriorata
Parapharm
Product ID: 3672
7.33Lei New