Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Ulei Floarea Soarelui Presat La Rece 250ml Hypericum

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

8,53 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Ulei pur, obtinut prin metoda presarii la rece, din seminte romanesti, atent selectionate, netratate termic sau chimic. Extras printr-o tehnologie bio unica si conceputa pentru a pastra integral toate elementele nutritive ale semintelor crude.

Uleiul de floarea soarelui presat la rece pentru salate este un ulei presat la rece special, o varianta moderna, cu continut foarte mare de ulei pur, cu un gust si o aroma suave, delicat si deosebit de fin. Creat special pentru a fi utilizat in salate, avand un miros delicat si gust foarte placut. Conform fisei de analiza a raportului de acizi grasi, uleiul de floarea soarelui Cardinal pentru salate fine se poate compara cu uleiul extra virgin de masline, ca gust si delicatete.

Uleiul de floarea soarelui pentru salate fine are o culoare galben-aurie stralucitoare, vascozitate aparte, miros subtil de floarea soarelui si gust foarte placut.

Uleiul de floarea soarelui este o sursa bogata de vitamina E, care depaseste chiar si valoarea din uleiul de masline si germeni de grau. Pe langa vitamina E, contine vitaminele A si D, acizi grasi polinesaturati importanti pentru sanatatea cardiovasculara si lecitina, care ajuta la tonifierea sistemului nervos.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • Ulei din seminte de Floarea-soarelui, obtinut prin presare la rece
Utilizare Indisponibil
Administrare

Pentru ca este un produs delicat, cu o structura fina, il recomandam a fi folosit in special, la prepararea salatelor de orice fel. De asemenea, puteti asezona supele creme, legumele usor gatite termic sau adaugat in faza finala la prepararea oricarui tip de mancare.

Cantitate (Volum) 250

Adauga review

*Campuri obligatorii

6426672000737
Ulei pur obtinut prin metoda presarii la rece din seminte romanesti atent selectionate netratate termic sau chimic Extras printr o tehnologie bio unica si conceputa pentru a pastra integral toate elementele nutritive ale semintelor crude Uleiul de floarea soarelui presat la rece pentru salate este un ulei presat la rece special o varianta moderna cu continut foarte mare de ulei pur cu un gust si o aroma suave delicat si deosebit de fin Creat special pentru a fi utilizat in salate avand un miros delicat si gust foarte placut Conform fisei de analiza a raportului de acizi grasi uleiul de floarea soarelui Cardinal pentru salate fine se poate compara cu uleiul extra virgin de masline ca gust si delicatete Uleiul de floarea soarelui pentru salate fine are o culoare galben aurie stralucitoare vascozitate aparte miros subtil de floarea soarelui si gust foarte placut Uleiul de floarea soarelui este o sursa bogata de vitamina E care depaseste chiar si valoarea din uleiul de masline si germeni de grau Pe langa vitamina E contine vitaminele A si D acizi grasi polinesaturati importanti pentru sanatatea cardiovasculara si lecitina care ajuta la tonifierea sistemului nervos
Hypericum
Product ID: 13606
8.53Lei New