Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Ulei Esential Anason 10ml Herba Vita

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

5,89 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Anasonul provine din Orientul Mijlociu si se cultiva, in prezent, in Europa, Statele Unite ale Americii si Africa de Nord. Este o planta anuala, de aproximativ 50 cm, cu flori delicate, mici, albe si fructe verzui. Anasonul a fost venerat de civilizatiile antice, in special de catre romani, egipteni si greci. Romanii isi plateau taxele cu anason si il foloseau la condimentarea prajiturilor pe care le mancau dupa mesele copioase, pentru a le stimula digestia. Egiptenii cultivau mult anason, pe care il adaugau in paine, preparau ceai si il consumau ca pe medicament. Medicii greci, Hippocrate, Pliniu cel Batran, il foloseau pentru decongestionarea aparatului respirator si stimularea digestiei. 

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • ulei esential de anason (Pimpinella anisum) 
Utilizare Uz extern
Contraindicatii

Nerecomandat femeilor gravide, mamelor care alapteaza, persoanelor alergice la acest produs.

Efecte
  • calmant impotriva colicilor si durerilor musculare 
Administrare

Masaj: 4-6 picaturi de ulei esential incorporat intr-un ulei vegetal. Baie: 5-10 picaturi in apa de baie. Aromaterapie: 3-5 picaturi amestecat cu apa. 

Cantitate (Volum) 10

Adauga review

*Campuri obligatorii

5999561564135
Anasonul provine din Orientul Mijlociu si se cultiva in prezent in Europa Statele Unite ale Americii si Africa de Nord Este o planta anuala de aproximativ 50 cm cu flori delicate mici albe si fructe verzui Anasonul a fost venerat de civilizatiile antice in special de catre romani egipteni si greci Romanii isi plateau taxele cu anason si il foloseau la condimentarea prajiturilor pe care le mancau dupa mesele copioase pentru a le stimula digestia Egiptenii cultivau mult anason pe care il adaugau in paine preparau ceai si il consumau ca pe medicament Medicii greci Hippocrate Pliniu cel Batran il foloseau pentru decongestionarea aparatului respirator si stimularea digestiei
Herba Vita
Product ID: 1976
5.89Lei New