Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Ulei Ficat Cod Pentru Copii 240ml Lysi

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

64,38 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Uleiul din ficat de cod pentru copii, de la LYSI - sursa ideala de Vitamina D, ‘vitamina antirahitica’ si DHA Omega-3, principalul constituent al creierului. Este foarte usor de administrat si asimilat, puritatea maxima Lysi fiind recomandata chiar copiilor sub 1 an, ca aport esential de vitamina D. Uleiul din ficat de cod pentru copii, LYSI datorita continutului de Omega-3 DHA (acid docosahexaenoic) este important pentru dezvoltarea creierului, a sistemului nervos central si pentru dezvoltarea functiei cognitive a copiilor, incepand cu varste de sub 1 an. Vitaminele D si A sunt necesare pentru a asigura asimilarea calciului si o crestere normala a dintilor, o dezvoltare viguroasa a oaselor si pentru sanatatea ochilor. Totodata, Uleiul din ficat de cod pentru copii de la LYSI este benefic pentru sanatate, in general, constituind un factor puternic de evitare a bolilor si de crestere a imunitatii. Puritatea, gustul bun, cantitatile generoase si eficienta sunt caracteristicile de aur ale produselor LYSI.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • ulei de peste (ulei din ficat de cod, ulei de ton) - 99%
  • vitamina D
  • vitamina A
  • vitamina E
Utilizare Uz intern
Efecte
  • dezvoltarea creierului
  • dezvoltarea sistemului nervos central
  • dezvoltarea functiei cognitive a copiilor
  • asigura asimilarea calciului si o crestere normala a dintilor
  • asigura o dezvoltare viguroasa a oaselor
  • sanatatea ochilor
Administrare

Copiii intre 0-12 luni: 3-4 picaturi. Copiii intre 1-10 ani: 1 lingurita (5 ml). Copiii de la 11 ani in sus: 1 lingura (10 ml).

Cantitate (Volum) 220

Adauga review

*Campuri obligatorii

5690548082214
Uleiul din ficat de cod pentru copii de la LYSI sursa ideala de Vitamina D vitamina antirahitica si DHA Omega 3 principalul constituent al creierului Este foarte usor de administrat si asimilat puritatea maxima Lysi fiind recomandata chiar copiilor sub 1 an ca aport esential de vitamina D Uleiul din ficat de cod pentru copii LYSI datorita continutului de Omega 3 DHA acid docosahexaenoic este important pentru dezvoltarea creierului a sistemului nervos central si pentru dezvoltarea functiei cognitive a copiilor incepand cu varste de sub 1 an Vitaminele D si A sunt necesare pentru a asigura asimilarea calciului si o crestere normala a dintilor o dezvoltare viguroasa a oaselor si pentru sanatatea ochilor Totodata Uleiul din ficat de cod pentru copii de la LYSI este benefic pentru sanatate in general constituind un factor puternic de evitare a bolilor si de crestere a imunitatii Puritatea gustul bun cantitatile generoase si eficienta sunt caracteristicile de aur ale produselor LYSI
Lysi
Product ID: 5975
64.38Lei New