Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
12,80 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Uleiul esential de dafin este un ulei incalzitor, cu aroma proaspata si puternica, antibacterian cu spectru larg, antiseptic si antalgic recunoscut. Traditional se adauga la uleiuri de par si sampoane pentru proprietatile sale sanatoase. Ideal pentru scalpul cu probleme si matreata. Totodata stimuleaza parul lipsit de viata. Dafinul reprezinta, de asemenea, un mare plus la uleiurile de masaj pentru efectul sau de incalzire asupra articulatiilor, muschilor si zonelor cu circulatie slaba.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • ulei esential de dafin
Utilizare Uz extern
Efecte
  • dureri musculare de natura reumatica
  • probleme respiratorii, raceli, gripa
Administrare

Masaj - se adauga 4-6 picaturi de ulei esential in aproximativ 10 ml ulei de masaj. 
Baia - se pun 4-6 picaturi de ulei esential (sau 4-6 picaturi de amestec) in 2-3 linguri de lapte nedegresat sau 2 linguri de ulei de baza, apoi se toarna in cada si se amesteca bine. Baia va dura 10-20 minute.
Compresa - cantitatea de ulei depinde de suprafata pielii pe care aplicati compresia: 2 picaturi pentru suprafete mici, 6-8 picaturi pentru suprafete mari. 
Candela - se pune apa calduta in farfuria candelei, se adauga 3-5 picaturi de ulei si se aprinde lumanarea. 

Cantitate (Volum) 10

Adauga review

*Campuri obligatorii

6424842004035
Uleiul esential de dafin este un ulei incalzitor cu aroma proaspata si puternica antibacterian cu spectru larg antiseptic si antalgic recunoscut Traditional se adauga la uleiuri de par si sampoane pentru proprietatile sale sanatoase Ideal pentru scalpul cu probleme si matreata Totodata stimuleaza parul lipsit de viata Dafinul reprezinta de asemenea un mare plus la uleiurile de masaj pentru efectul sau de incalzire asupra articulatiilor muschilor si zonelor cu circulatie slaba
Adams Vision
Product ID: 2494
12.8Lei New