Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Ulei Esential Busuioc 10ml Adams Vision

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

7,82 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Beneficiile terapeutice ale uleiului esential de busuioc includ capacitatea sa de a trata greata, raul de miscare, problemele respiratorii, pierderea mirosului, tusea convulsiva, ameteala etc. Este o sursa importanta de vitamina A, magneziu, potasiu, fier si calciu. Uleiul esential de busuioc are reputatia unui stimulent al senzualitatii, fiind un frodiziac eficace mai ales pentru femei. 

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  •  ulei esential de busuioc (Ocimum basilicum) - 10ml 
Utilizare Uz extern
Efecte
  • greata
  • raul de miscare
  • problemele respiratorii
  • pierderea mirosului
  • tusea convulsiva
  • ameteala   
Administrare

Inhalatiile: se toarna intr-un vas 1 l de apa clocotita si se adauga 3-4 picaturi de ulei. Vaporii degajati se inspira stand aplecat peste vas, cu capul acoperit cu un prosop mare.
Masajul este una dintre cele mai populare metode de utilizare a uleiurilor esentiale. Pentru o sedinta de masaj se adauga 4-6 picaturi de ulei esential in aproximativ 10 ml ulei de masaj.
Baia: se pun 4-6 picaturi de ulei esential (sau 4-6 picaturi de amestec) in 2-3 linguri de lapte nedegresat sau 2 linguri de ulei de baza, apoi se toarna in cada si se amesteca bine. Baia va dura 10-20 minute. O compresa fierbinte este un mod eficient de a trata multe probleme ale pielii: 2 picaturi pentru suprafete mici, 6-8 picaturi pentru suprafete mari.
Candela (lampa) odorizanta: se pune apa calduta in farfuria candelei, se adauga 3-5 picaturi de ulei si se aprinde lumanarea.

Cantitate (Volum) 10

Adauga review

*Campuri obligatorii

6424842004028
Beneficiile terapeutice ale uleiului esential de busuioc includ capacitatea sa de a trata greata raul de miscare problemele respiratorii pierderea mirosului tusea convulsiva ameteala etc Este o sursa importanta de vitamina A magneziu potasiu fier si calciu Uleiul esential de busuioc are reputatia unui stimulent al senzualitatii fiind un frodiziac eficace mai ales pentru femei
Adams Vision
Product ID: 4188
7.82Lei New