Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
8,03 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Uleiul esential de anason (Anisi aetheroleum) este obtinut prin distilarea cu vapori de apa a fructelor mature de anason. Componentii principali ai anasonului: lipidele, substantele minerale, zaharurile, protidele, amidonul, uleiurile vegetale (anetol, aldehida anisica), aldehida acetica, vitamine, complexul B (B1, B2), C, calciu, fosfor, potasiu, sulf, fier, esente aromatice.

Uleiul esential de anason are proprietati antiseptice, sedative, relaxante, antireumatice (stimuleaza circulatia sangelui), este util in durerile musculare, osteoarticulare, lombare. Se foloseste ca repelent si calmant impotriva colicilor si durerilor musculare. Are un efect tonic si stimulent asupra sistemului nervos central, fiind si analgezic si afrodiziac.  

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • ulei esential de anason (Anisi aetheroleum) - 10ml 
Utilizare Uz extern
Efecte
  • util in durerile musculare, osteoarticulare, lombare
  • se foloseste ca repelent si calmant impotriva colicilor si durerilor musculare
  • stimuleaza circulatia sangelui
  • are un efect tonic si stimulent asupra sistemului nervos central, fiind si analgezic si afrodiziac 
Administrare

Inhalatii: se toarna intr-un vas 1 l de apa clocotita si se adauga 3-4 picaturi de ulei. Vaporii degajati se inspira stand aplecat peste vas, cu capul acoperit cu un prosop mare.
Masaj: se adauga 4-6 picaturi de ulei esential in aproximativ 10 ml ulei de masaj.
Baia: pentru o baie se pun 4-6 picaturi de ulei esential (sau 4-6 picaturi de amestec) in 2-3 linguri de lapte nedegresat sau 2 linguri de ulei de baza, apoi se toarna in cada si se amesteca bine. Baia va dura 10-20 minute. Candela (lampa) odorizanta: se pune apa calduta in farfuria candelei, se adauga 3-5 picaturi de ulei si se aprinde lumanarea. 

Cantitate (Volum) 10

Adauga review

*Campuri obligatorii

6424842004011
Uleiul esential de anason Anisi aetheroleum este obtinut prin distilarea cu vapori de apa a fructelor mature de anason Componentii principali ai anasonului lipidele substantele minerale zaharurile protidele amidonul uleiurile vegetale anetol aldehida anisica aldehida acetica vitamine complexul B B1 B2 C calciu fosfor potasiu sulf fier esente aromatice Uleiul esential de anason are proprietati antiseptice sedative relaxante antireumatice stimuleaza circulatia sangelui este util in durerile musculare osteoarticulare lombare Se foloseste ca repelent si calmant impotriva colicilor si durerilor musculare Are un efect tonic si stimulent asupra sistemului nervos central fiind si analgezic si afrodiziac
Adams Vision
Product ID: 1441
8.03Lei New