Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
9,81 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Alunul este un arbust cu o inaltime de 5-6 metri, care creste in regiuni necultivate, in paduri  si in zone de deal si campie, din familia Betulaceae. Alunul are frunzele mari rotunde, ascutite la varf si acoperite cu peri. Fructele, alunele au forma rodunda cu coaja tare de culoare maronie in interiorul carora se gaseste un miez comestibil aromat, bogat in uleiuri si folosit in alimentatie. Alunul este originar din Europa, Asia Mica, Iran si Caucaz. Uleiul se obtine prin presarea la rece a alunelor, din care rezulta un ulei de culoare galbuie bogat in substante nutritive, care poate fi folosit pe salate sau consumat ca atare sau folosit in scop cosmetic. Uleiul de alune contine: acid oleic, acid linoleic, fibre, zaharuri, vitaminele A, B, C si E, minerale precum calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu si zinc. Proprietati terapeutice: antinflamator, astringent, antiacneic, digestiv, anergizant, febrifug, nutritiv, vermifug, tonifiant etc.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • ulei de alune (Corylus avellana)
Utilizare Uz intern si uz extern
Efecte
  • hipercolesterolemie
  • contribuie la scaderea riscului de  aparitie a bolilor cardiovasculare
  • ajuta la reducerea hipertensiunii arteriale i previne tahicardia
  • imbunatateste circulatia fiind recomandat in caz de varice
  • contribuie la intarirea sistemul imunitar
  • previne litiaza urinara
  • prevenirea cancerului
  • dureri lombare, musculare si abdominale
  • stres
  • depresie
  • insomnii
  • recomandat tuturor tipurilor de ten
  • tenul acneic
  • hraneste si hidrateaza in profunzime tenul uscat si matur
  • previne imbatranirea prematura a tenului si aparitia ridurilor
  • previne si trateaza celulita si vergeturile
  • da elasticitate pielii
  • dermatite
  • ulcere cutanate
  • plagi superficiale
Administrare

Extern: se aplica pe ten si se maseaza. Intern: 1 lingurita x 2/zi.

Cantitate (Volum) 50

Adauga review

*Campuri obligatorii

5999561561011
Alunul este un arbust cu o inaltime de 5 6 metri care creste in regiuni necultivate in paduri si in zone de deal si campie din familia Betulaceae Alunul are frunzele mari rotunde ascutite la varf si acoperite cu peri Fructele alunele au forma rodunda cu coaja tare de culoare maronie in interiorul carora se gaseste un miez comestibil aromat bogat in uleiuri si folosit in alimentatie Alunul este originar din Europa Asia Mica Iran si Caucaz Uleiul se obtine prin presarea la rece a alunelor din care rezulta un ulei de culoare galbuie bogat in substante nutritive care poate fi folosit pe salate sau consumat ca atare sau folosit in scop cosmetic Uleiul de alune contine acid oleic acid linoleic fibre zaharuri vitaminele A B C si E minerale precum calciu cupru fier fosfor potasiu si zinc Proprietati terapeutice antinflamator astringent antiacneic digestiv anergizant febrifug nutritiv vermifug tonifiant etc
Herba Vita
Product ID: 2528
9.81Lei New