Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
43,20 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Stimuleaza in mod eficient cresterea unghiilor, le fortifica si le face mai rezistente. Dieta neadecvata, folosirea si indepartarea in mod regulat a lacului de unghii compromit protectia naturala a unghiilor si cantitatea de Keratina. Solutia acestor probleme este Tratamentul pentru unghii de la Foltene Pharma, ce are o formula exclusiva pe baza de Tricalgoxyl, oligozaharida de origine marina ce stimuleaza cresterea naturala a unghiilor, fortifierea si repararea acestora. Formula sa mai contine un agent hidratant si hranitor pe baza de amino-acizi, Alantoina si extract din Trandafir de Damasc, ce permite pastrarea elasticitatii naturale a unghiilor si reda stratul de protectie hidrolipidic.

Mai multe informatii

Ambalare Tub
Utilizare Uz extern
Efecte
  • unghii mai puternice, mai stralucitoare si mai rezistente
Administrare

Se aplica zilnic pe intreaga suprafata a unghiei si pe cuticule. In cazul in care se foloseste lac de unghii tratamentul se aplica pe cuticule si la baza unghiei. 

Cantitate (Volum) 10

Adauga review

*Campuri obligatorii

8013134240015
Stimuleaza in mod eficient cresterea unghiilor le fortifica si le face mai rezistente Dieta neadecvata folosirea si indepartarea in mod regulat a lacului de unghii compromit protectia naturala a unghiilor si cantitatea de Keratina Solutia acestor probleme este Tratamentul pentru unghii de la Foltene Pharma ce are o formula exclusiva pe baza de Tricalgoxyl oligozaharida de origine marina ce stimuleaza cresterea naturala a unghiilor fortifierea si repararea acestora Formula sa mai contine un agent hidratant si hranitor pe baza de amino acizi Alantoina si extract din Trandafir de Damasc ce permite pastrarea elasticitatii naturale a unghiilor si reda stratul de protectie hidrolipidic
Foltene
Product ID: 2053
43.2Lei New