Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
19,59 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Lycopus virginicus este o planta originara din America de Nord. Are proprietati sedative si este utilizata in medicina contemporana pentru tratarea hipertiroidiei. Testele clinice si studiile pe animale sugereaza ca Lycopus virginicus poate reduce producerea hormonilor tiroidieni, prin scaderea nivelurilor de TSH, precum si prin inhibarea sintezei de hormoni tiroidieni. Este indicata si in boala Basedow Graves (gusa exoftalmica), cand se asociaza palpitatii cardiace si anxietate, deoarece planta reduce frecventa cardiaca. Roinita are actiune antitiroidiana (inhiba activitatea tiroidei), sedativa si calmanta. Este folositoare in tratamentul hipertiroidismului, anxietatii, palpitatiilor, insomniei si al cefaleei. Talpa gastei, salvia si lavanda sunt plante cu actiune linistitoare asupra sistemului nervos central si asupra inimii, fiind utile in tulburari functionale (cardiace, respiratorii, digestive, tiroidiene) asociate cu agitatie, anxietate si palpitatii.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • roinita (Melissae herba)
  • extract de Lycopus virginicus standardizat in min. 0,5% acid litospermic - 66mg
  • talpa gastii (Leonuri herba) - 66mg
  • salvie (Salviae herba) - 66mg
  • flori de lavanda (Lavandulae flos)
Contraindicatii

Nu se recomanda in hipotiroidism, copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Efecte
  • hipertiroidism
  • noduli tiroidieni
  • boala Basedow Graves
Administrare

1 capsula de 3 ori/zi, la 2 ore dupa masa. Daca simptomele sunt foarte neplacute se administreaza cate. 2 capsule de 3 ori/zi. Durata curei: 3 luni, sau conform recomandarii medicului. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141005309
Lycopus virginicus este o planta originara din America de Nord Are proprietati sedative si este utilizata in medicina contemporana pentru tratarea hipertiroidiei Testele clinice si studiile pe animale sugereaza ca Lycopus virginicus poate reduce producerea hormonilor tiroidieni prin scaderea nivelurilor de TSH precum si prin inhibarea sintezei de hormoni tiroidieni Este indicata si in boala Basedow Graves gusa exoftalmica cand se asociaza palpitatii cardiace si anxietate deoarece planta reduce frecventa cardiaca Roinita are actiune antitiroidiana inhiba activitatea tiroidei sedativa si calmanta Este folositoare in tratamentul hipertiroidismului anxietatii palpitatiilor insomniei si al cefaleei Talpa gastei salvia si lavanda sunt plante cu actiune linistitoare asupra sistemului nervos central si asupra inimii fiind utile in tulburari functionale cardiace respiratorii digestive tiroidiene asociate cu agitatie anxietate si palpitatii
Fares
Product ID: 3418
19.59Lei New