Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Tinctura Traista Ciobanului 50ml Dacia Plant

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

8,57 Lei

In stoc

Descriere

Traista-ciobanului face parte din familia Brassicaceae, fiind o planta erbacee, anuala care apare primavara devreme. Frunzele inferioare sunt zimtate neregulat, iar cele superioare sunt intregi. Florile mici de culoare alba alcatuiesc o inflorescenta in forma de ciorchine. Creste in livezi, pe pasuni, in culturi, pe marginea drumurilor, pe langa ziduri si in etajul subalpin. In medicina traditionala se utiliza pentru oprirea hemoragiilor, reglarea tensiunii arteriale si calmarea durerilor menstruale. Se mai numeste coada-pisicii, pastele-calului, punga-popii, rapan, straita-ciobanului, tasculita etc.

 

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • apa purificata
  • alcool etilic - 60% vol.
  • traista ciobanului
Utilizare Uz intern si uz extern
Contraindicatii

Din cauza continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare. Alergie la traista-ciobanului, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Efecte
  • combaterea riscului de sangerare
  • mentinerea tensiunii arteriale in limite normale
  • reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii
  • combaterea riscului de sangerare
  • reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale si mucoasei anale
Administrare

Intern: adulti: cate o lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori/zi, pe stomacul gol. Extern: se aplica local sub forma de comprese cu solutia diluata.

Cantitate (Volum) 50

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421930200478
Traista ciobanului face parte din familia Brassicaceae fiind o planta erbacee anuala care apare primavara devreme Frunzele inferioare sunt zimtate neregulat iar cele superioare sunt intregi Florile mici de culoare alba alcatuiesc o inflorescenta in forma de ciorchine Creste in livezi pe pasuni in culturi pe marginea drumurilor pe langa ziduri si in etajul subalpin In medicina traditionala se utiliza pentru oprirea hemoragiilor reglarea tensiunii arteriale si calmarea durerilor menstruale Se mai numeste coada pisicii pastele calului punga popii rapan straita ciobanului tasculita etc
Dacia Plant
Product ID: 1315
8.57Lei New