Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Tinctura Talpa Gastii 50ml Dacia Plant

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

8,57 Lei

In stoc

Descriere

Talpa-gastei face parte din familia Lamiaceae, fiind o planta erbacee, perena, heliofila, cu o tulpina inalta de pana la un metru, goala in interior si frunze adanc lobate, cu trei crestaturi, cele din varful tulpinii fiind alungite si dintate, aducand ca forma cu talpa unei gaste. Florile au culoarea roz, fiind dispuse la baza frunzelor. Denumirea latina "cardiaca" provine din faptul ca, in antichitate planta se utiliza in tratamentul afectiunilor cardiace. Se mai numeste apucatoare, talpa-lupului, buruiana-de-bleasna, catajnica, creasta-cocosului, iarba-flocoasa, lingorica, iarba-de-dat etc.

Tinctura de Talpa Gastei este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Leonurus cardiaca. Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp. In comparatie cu metoda clasica de productie, Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata, care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • apa purificata
  • alcool etilic 40% vol.
  • talpa-gastei (parti aeriene)
Utilizare Uz intern
Contraindicatii

Din cauza continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare. Alergie la talpa-gastei, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Efecte
  • mentinerea ritmului cardiac si tensiunii arteriale in limite normale
  • reducerea disconfortului ce apare la nivel cardiac
  • protejarea organismului impotriva stresului, contribuind la functionarea normala a aparatului cardio-vascular
Administrare

Adulti: cate o lingurita de tinctura diluata in 100ml apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori/zi, pe stomacul gol.

Cantitate (Volum) 50

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421930200430
Talpa gastei face parte din familia Lamiaceae fiind o planta erbacee perena heliofila cu o tulpina inalta de pana la un metru goala in interior si frunze adanc lobate cu trei crestaturi cele din varful tulpinii fiind alungite si dintate aducand ca forma cu talpa unei gaste Florile au culoarea roz fiind dispuse la baza frunzelor Denumirea latina cardiaca provine din faptul ca in antichitate planta se utiliza in tratamentul afectiunilor cardiace Se mai numeste apucatoare talpa lupului buruiana de bleasna catajnica creasta cocosului iarba flocoasa lingorica iarba de dat etc Tinctura de Talpa Gastei este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Leonurus cardiaca Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism efectul aparand la scurt timp In comparatie cu metoda clasica de productie Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35 mai concentrat
Dacia Plant
Product ID: 3355
8.57Lei New