Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Tinctura Talpa Gastii 50ml Dacia Plant

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

9,10 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Talpa-gastei face parte din familia Lamiaceae, fiind o planta erbacee, perena, heliofila, cu o tulpina inalta de pana la un metru, goala in interior si frunze adanc lobate, cu trei crestaturi, cele din varful tulpinii fiind alungite si dintate, aducand ca forma cu talpa unei gaste. Florile au culoarea roz, fiind dispuse la baza frunzelor. Denumirea latina "cardiaca" provine din faptul ca, in antichitate planta se utiliza in tratamentul afectiunilor cardiace. Se mai numeste apucatoare, talpa-lupului, buruiana-de-bleasna, catajnica, creasta-cocosului, iarba-flocoasa, lingorica, iarba-de-dat etc.

Tinctura de Talpa Gastei este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Leonurus cardiaca. Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp. In comparatie cu metoda clasica de productie, Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata, care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • extract 1:3,75 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa 35/65 in raport de masa din parti aeriene de talpa-gastei (Leonurus cardiaca).
Utilizare Uz intern
Contraindicatii

Din cauza continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare. Alergie la talpa-gastei, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Efecte
  • Functionarea normala a aparatului cardiovascular, prin:
  • mentinerea ritmului cardiac si a tensiunii arteriale in limite normale,
  • reducerea disconfortului ce apare la nivel cardiac,
  • sustinerea aparatului cardiovascular in perioade de stres.
Administrare

Intern: 

Copii intre 3 si 12 ani: cate10-15 picaturi  de 3 ori pe zi.
Copii si tineri intre 12 si 18 ani: cate 15-20 picaturi de 3 ori pe zi. 
Adulti: cate 30 picaturi de 3 ori pe zi.

Tinctura se dilueaza in 100 ml de apa (jumatate de pahar) cu 30 minute inainte de masa. Se poate administra la nevoie sau in situa?ile in care este necesara administrarea indelungata se recomanda cure  de o luna cu o saptamana pauza.

Cantitate (Volum) 50

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421930200430
Talpa gastei face parte din familia Lamiaceae fiind o planta erbacee perena heliofila cu o tulpina inalta de pana la un metru goala in interior si frunze adanc lobate cu trei crestaturi cele din varful tulpinii fiind alungite si dintate aducand ca forma cu talpa unei gaste Florile au culoarea roz fiind dispuse la baza frunzelor Denumirea latina cardiaca provine din faptul ca in antichitate planta se utiliza in tratamentul afectiunilor cardiace Se mai numeste apucatoare talpa lupului buruiana de bleasna catajnica creasta cocosului iarba flocoasa lingorica iarba de dat etc Tinctura de Talpa Gastei este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Leonurus cardiaca Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism efectul aparand la scurt timp In comparatie cu metoda clasica de productie Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35 mai concentrat
Dacia Plant
Product ID: 3355
9.1Lei New