Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
8,50 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Sustine functionarea normala a ficatului si vezicii biliare.                               

Contribuie la functionarea normala a sistemului digestiv.

Rostopasca este o planta erbacee care infloreste la sfarsitul primaverii. Originara din Europa, Asia si Africa de Nord, ea creste in apropierea asezarilor umane, in locuri umbrite, umede. Partile aeriene se recolteaza la sfarsitul primaverii si inceputul verii.

Principalii constituenti: alcaloizi (alocriptina, berberina, chelidonina).

Recomandari: hepatite cronice, colecistite si diskinezie biliara, calculi biliari, colici biliare; bronsite, tuse convulsiva, astm (calmeaza tusea prin efectul antispastic).   

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • 100% extract de rostopasca (Herba Chelidonii), alcool etilic min. 40% m/m
Utilizare Uz intern
Contraindicatii

Precautii: contine alcool etilic, a nu se depasi doza recomandata. In doze mari produsul poate provoca greturi, varsaturi, diaree. Extern nu se va aplica pe rani proaspete si sangerande.

Contraindicatii: nu se recomanda sugarilor si copiilor mici; persoanelor carora le este contraindicat consumul de alcool. 

Efecte
  • antispastic, coleretic-colagog (stimuleaza secretia si eliminarea bilei), hepatoprotector, favorizeaza digestia grasimilor, scade colesterolul, vasodilatator, hipotensor
Administrare

10-15 picaturi diluate in 100ml apa sau ceai, de 2 ori/zi.

Cantitate (Volum) 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141002209
Sustine functionarea normala a ficatului si vezicii biliare Contribuie la functionarea normala a sistemului digestiv Rostopasca este o planta erbacee care infloreste la sfarsitul primaverii Originara din Europa Asia si Africa de Nord ea creste in apropierea asezarilor umane in locuri umbrite umede Partile aeriene se recolteaza la sfarsitul primaverii si inceputul verii Principalii constituenti alcaloizi alocriptina berberina chelidonina Recomandari hepatite cronice colecistite si diskinezie biliara calculi biliari colici biliare bronsite tuse convulsiva astm calmeaza tusea prin efectul antispastic
Fares
Product ID: 383
8.5Lei New