Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Tinctura Muguri Plop 50ml Dacia Plant

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

8,57 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Tinctura de muguri de plop este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din mugurii arborelui Populus nigra. Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp. In comparatie cu metoda clasica de productie, Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata, care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat. Plopul face parte din familia Salicaceae, fiind un arbore foios cu tulpina deseori curbata, care atinge inaltimi de 30-35 m, avand o longevitate de 300-400 de ani.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • alcool etilic 80% vol
  • apa purificata
  • plop (Populus nigra) - muguri (20%)
Utilizare Uz intern si uz extern
Contraindicatii

Din cauza continutului de alcool, nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare.

Efecte
  • mentinerea sanatatii aparatului respirator si urinar
  • mentinerea temperaturii corpului in limite normale
  • reducerea disfunctiilor articulare
  • contribuie la eliminarea disconfortului care apare la nivelul pielii, venelor hemoroidale si mucoasei anale
Administrare

Adulti si tineri peste 15 ani: cate o lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 4 ori pe zi, inainte de mese. Copii 7-14 ani: cate 10-30 picaturi de tinctura diluate in 100 ml apa sau ceai (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi, inainte de mese. Extern: pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii se fac badijonari locale cu tinctura sau cu solutia diluata (obtinuta prin adaugarea unei lingurite de tinctura la 100 ml de apa), in functie de sensibilitatea pielii; pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale si mucoasei anale se aplica local sub forma de comprese sau badijonaj cu solutia diluata, obtinuta in modul urmator: se pune tinctura intr-un vas deschis si se lasa pana se evapora ½ din cantitatea de alcool, dupa care se amesteca in proportii egale cu apa.

Cantitate (Volum) 50

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421930200270
Tinctura de muguri de plop este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din mugurii arborelui Populus nigra Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism efectul aparand la scurt timp In comparatie cu metoda clasica de productie Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35 mai concentrat Plopul face parte din familia Salicaceae fiind un arbore foios cu tulpina deseori curbata care atinge inaltimi de 30 35 m avand o longevitate de 300 400 de ani
Dacia Plant
Product ID: 1672
8.57Lei New