Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
9,10 Lei

In stoc

Descriere

Tinctura Merisor este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din frunzele plantei Vaccinium vitis-idaea si este recomandata pentru mentinerea sanatatii aparatului urinar.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • extract 1:5 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa-52/48 in raport de masa) din frunze de merisor (Vaccinium vitis-idaea).
Utilizare Uz intern si uz extern
Contraindicatii

Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.
La persoanele cu sensibilitate gastrica se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Efecte

Intern:
Mentinerea sanatatii aparatului urinar.

Extern:
Mentinerea sanatatii cavitatii bucale.

Administrare

Intern:
Copii intre 3 si 12 ani: cate 2 picaturi de tinctura per kg corp, diluate in 100ml de apa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Copii si tineri intre 12 si 18 ani: cate 1-2 lingurite de tinctura diluate in 100ml de apa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Adulti: cate o lingura de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.

Extern:
Pentru mentinerea sanatatii cavitatii bucale se fac spalaturi cu solutia diluata (obtinuta prin adaugarea 2 lingurite de tinctura la 100ml de apa).

Cantitate (Volum) 50

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421930200584
Tinctura Merisor este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din frunzele plantei Vaccinium vitis idaea si este recomandata pentru mentinerea sanatatii aparatului urinar
Dacia Plant
Product ID: 5007
9.1Lei New