Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
10,50 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Originar din Europa, hameiul este o planta perena agatatoare. Tulpinile groase si incolacite poarta frunze in forma de stea, divizate in lobi zimtati. Florile de sexe diferite cresc pe plante separate. Florile femele sunt acelea care produc „conurile" decorative, folosite din vremuri stravechi la fabricarea berii si in medicina traditionala. In scopuri medicinale se folosesc perii glandular, recoltati de pe conurile femele. Odata uscate, conurile au gust amar si aromat. Se folosesc in general la fabricarea berii, dar si la prepararea de infuzii, pulberi si extracte de uz medicinal. In balneoterapie (folosirea terapeutica a bailor), ele sunt apreciate pentru proprietatile lor calmante.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • conuri de hamei (Strobuli lupuli)
  • alcool etilic 30% vol. 
Utilizare Uz intern
Efecte
  • contribuie la o relaxare optima (fizica si psihica)
  • asigura un somn sanatos
  • creste apetitul
  • ajuta digestia 
Administrare

Ca supliment alimentar, diluat in putina apa sau ceai, inaintea meselor principale. Doza zilnica recomandata: 3x20 picaturi pe zi.  

Cantitate (Volum) 50

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421830000758
Originar din Europa hameiul este o planta perena agatatoare Tulpinile groase si incolacite poarta frunze in forma de stea divizate in lobi zimtati Florile de sexe diferite cresc pe plante separate Florile femele sunt acelea care produc conurile decorative folosite din vremuri stravechi la fabricarea berii si in medicina traditionala In scopuri medicinale se folosesc perii glandular recoltati de pe conurile femele Odata uscate conurile au gust amar si aromat Se folosesc in general la fabricarea berii dar si la prepararea de infuzii pulberi si extracte de uz medicinal In balneoterapie folosirea terapeutica a bailor ele sunt apreciate pentru proprietatile lor calmante
Favisan
Product ID: 297
10.5Lei New