Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
9,10 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Tinctura Ghimbir este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din radacina plantei Zingiber officinal, si este indicata pentru functionarea normala a digestiei, reducerea gretei data de raul de miscare, cresterea poftei de mancare si sustinerea bunei functionari a circulatiei periferice.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • extract 1:2,25 in solute hidroalcoolica (alcool etilic/apa - 45/55 in raport de masa) din radacini de ghimbir (Zingiber officinale).
Utilizare Uz intern
Contraindicatii

Gastrita hiperacida, ulcer gastric si duodenal, sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.
Hiperaciditate gastrica.

Efecte

Intern:
- imbunatateste digestia;
- reduce disconfortul asociat raului de miscare;
- creste pofta de mancare;
- sustine buna functionare a circulatiei periferice;
- elimina senzatia de rece (frig) din organism;
- protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.

Extern:
- reduce disfunctiile articulare,
- reduce sensibilitatea la frig.

Administrare

Intern:
Copii intre 7 si 15 ani: cate 5-20 de picaturi de tinctura diluate in 50 ml apa (un sfert de pahar) de 3 ori pe zi. Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1-2 lingurite de tinctura diluata, in 100ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi. Produsul se administreaza cu 30 de minute inaintea mesei. Pentru imbunatatirea digestiei se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Extern:
-pentru reducerea disfunctiilor articulare se aplica extern sub forma de comprese cu tinctura, care se mentin la locul afectat timp de 1-3 ore. Inaintea administrarii produsului se recomanda aplicarea locala a unei creme cu extract de plante, argila sau rasina;
- pentru reducerea sensibilitatii la frig (in special in perioadele de iarna), se frictioneaza extremitatile cu tinctura de ghimbir.

Cantitate (Volum) 50

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421930200188
Tinctura Ghimbir este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din radacina plantei Zingiber officinal si este indicata pentru functionarea normala a digestiei reducerea gretei data de raul de miscare cresterea poftei de mancare si sustinerea bunei functionari a circulatiei periferice
Dacia Plant
Product ID: 4874
9.1Lei New