Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
4,09 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Dupa fenomenul de ovulatie, ovulul apt pentru fecundatie este captat de trompa. In cazul in care, in treimea externa, intalneste spermatozoidul, are loc fecundatia. La scurt timp de la conceptie incepe secretia de gonadotropina corionica umana, hormon secretat doar in timpul sarcinii. Nivelul de gonadotropina incepe sa creasca rapid, devenind detectabil atat in sange cat si in urina. Cele mai populare teste de sarcina sunt cele care folosesc mostre de urina, fiind disponibile in diferite forme: tip banda sau tip caseta. Trebuie mentionate in mod expres testele de sarcina tip stilou, aparute relativ recent, care prezinta un mare avantaj din punctul de vedere al igienei. De asemenea, merita a fi mentionat faptul ca, in prezent, acuratetea testelor de sarcina este de cca 99, 9%, gonadotropina din urina fiind detectabila inca din a 7-a zi de la conceptie.

Mai multe informatii

Administrare

Colectati urina intr-un vas curat si incepeti efectuarea testului. Folosind pipeta, colectati din recipient urina, apoi puneti 3-4 picaturi in compartimentul de test (s). Cititi rezultatul dupa 5 minute, dar nu il interpretati mai tarziu de 10 minute.

Adauga review

*Campuri obligatorii

5948824000026
Dupa fenomenul de ovulatie ovulul apt pentru fecundatie este captat de trompa In cazul in care in treimea externa intalneste spermatozoidul are loc fecundatia La scurt timp de la conceptie incepe secretia de gonadotropina corionica umana hormon secretat doar in timpul sarcinii Nivelul de gonadotropina incepe sa creasca rapid devenind detectabil atat in sange cat si in urina Cele mai populare teste de sarcina sunt cele care folosesc mostre de urina fiind disponibile in diferite forme tip banda sau tip caseta Trebuie mentionate in mod expres testele de sarcina tip stilou aparute relativ recent care prezinta un mare avantaj din punctul de vedere al igienei De asemenea merita a fi mentionat faptul ca in prezent acuratetea testelor de sarcina este de cca 99 9 gonadotropina din urina fiind detectabila inca din a 7 a zi de la conceptie
Minut
Product ID: 1230
4.09Lei New