Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
3,30 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Testul de sarcina Minut este un test performant, de calitate ce identifica hormonul de sarcina hCG (gonadotrofina corionica umana) in probele de urina. Hormonul hCG este secretat de tesutul placentar in timpul sarcinii si este excretat in urina dupa aproximativ 20 de zile de la ultima menstruatie. Cea mai mare concentratie a hormonului hCG poate fi detectata intr-o proba de urina colectata dimineata.

Mai multe informatii

Gramaj Indisponibil
Compozitie Indisponibil
Efecte
  • usor, repede, eficient
Administrare

Colecteaza urina intr-un vas curat si uscat si incepe efectuarea testului. Folosind pipeta, colecteaza din recipient urina, apoi pune 3-4 picaturi in compartimentul de test (S). Citeste rezultatul dupa 5 minute, dar nu-l interpreta mai tarziu de 10 minute.

 

Adauga review

*Campuri obligatorii

5948824000019
Testul de sarcina Minut este un test performant de calitate ce identifica hormonul de sarcina hCG gonadotrofina corionica umana in probele de urina Hormonul hCG este secretat de tesutul placentar in timpul sarcinii si este excretat in urina dupa aproximativ 20 de zile de la ultima menstruatie Cea mai mare concentratie a hormonului hCG poate fi detectata intr o proba de urina colectata dimineata
Minut
Product ID: 10489
3.3Lei New