Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Termeni si Conditii

 

Bine ati venit pe Miracolulplantelor.ro!

Va multumim ca ne vizitati!

Miracolulplantelor.ro va recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului. Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

S.C. Evergreen Distribution S.R.L., proprietara a marcii Miracolul Plantelor isi rezerva dreptul de a face modificari la aceste prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina "Termeni si conditii" in orice moment.

Precizari prealabile

Preturile sunt exprimate in lei, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de client este format din pretul produsului, la care se adauga costul de transport. Miracolulplantelor.ro nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil.

1. Politica de confidentialitate si de securitate a datelor

S.C. Evergreen Distribution S.R.L., proprietara a marcii Miracolul Plantelor, se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii unei colaborari eficiente cu utilizatorii. Miracolulplantelor.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Miracolulplantelor.ro va folosi datele personale ale utilizatorilor in scopul de a-i notifica asupra ofertelor promotionale si asupra noutatilor prin newsletter-ul site-ului si de a transmite promotii, campanii, cupoane, felicitari sau alte mesaje. Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate si pentru o colaborare ulterioara optima intre Miracolulplantelor.ro si clientii sai. Daca clientul nu mai doreste primirea newsletter-ului, se poate dezabona printr-un simplu click pe link-ul primit prin email de la Miracolulplantelor.ro.

Miracolulplantelor.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs explicit. In concordanta cu legile aplicabile in Romania, Miracolulplantelor.ro declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv caracterul comercial al produselor.

Miracolulplantelor.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul site-ului sau a contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

2. Drepturile de autor

Intregul continut al Miracolulplantelor.ro este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Miracolul Plantelor este marca inregistrata a S.C. Evergreen Distribution S.R.L. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente apartinand site-ului  www.miracolulplantelor.ro se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea S.C. Evergreen Distribution S.R.L. si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

MiracolulPlantelor este marca inregistrata a S.C. Evergreen Distribution S.R.L..

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa contact@miracolulplantelor.ro

3. Informatii despre livrare

Informatii despre livrare

Livrarea produselor va fi efectuata prin curier rapid Urgent Cargus.

Costul transportului se adauga automat la comanda ta, iar daca comanda va depasi suma de 250 lei  si greutatea produselelor este sub 3 kg transportul va fi GRATUIT. In cazul in care greutatea produselor depasesc 3 kg pentru fiecare kg in plus se va plati o taxa suplimentara per kg de 1 leu.

Livrarea coletelor se face in 24 de ore de la confirmarea comenzi, iar pentru localitatile rurale sau cu kilometri exteriori, in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Tarife de transport

Pentru comenzi mai mari de 250 lei si greutate coletului < 3 kg, transportul este GRATUIT.

Pentru comenzi mai mari de 250 lei si greutate coletului > 3 kg, transportul este GRATUIT dar se plateste taxa de greutate de 1 leu pentru fiecare kg ce depaseste 3 kg.

Pentru comenzile mai mici de 250 lei taxa de transport este de 9.99 lei la care se adauga taxa de greutate de 1 leu, in cazul in care greutatea depaseste 3 kg.

4. Declinarea responsabilitatii

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nicio boala. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea SC Evergreen Distribution SRL in alta postura decat cea de distribuitor de produse cosmetice.

S.C. Evergreen Distribution S.R.L prin site-ul www.miracolulplantelor.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Eforturi mari s-au depus pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau a design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

S.C. Evergreen Distribution S.R.L. nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

5 . Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.miracolulplantelor.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte.

6. Conditii pentru returnarea produselor

Dorinta Miracolulplantelor.ro este ca produsele ce vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin e-mail la adresa: contact@miracolulplantelor.ro sau la adresa firmei S.C. Evergreen Distribution S.R.L. str. Orsova, nr. 27, bl. 108, sc. B, et. 7, Timisoara, jud. Timis.

In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs. Returnarea produselor se va face prin acelasi curier prin care au fost primite. S.C. Evergreen Distribution S.R.L. se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data renuntarii in scris la colet. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S.C. Evergreen Distribution S.R.L. Suma inapoiata clientului include doar valoarea de achizitie a produsului. Toate produsele returnate trebuie să fie intr-o stare perfecta, fara urme de utilizare vizibile, cu etichetele originale si in ambalajul original.

7. Informatii, Comunicari

Cei care viziteaza site-ul www.miracolulplantelor.ro, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, pot impartasi informatii sau pareri pe formularul de review al fiecarui produs in parte, pe blog sau pe adresa de e-mail contact@miracolulplantelor.ro atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii S.C. Evergreen Distribution S.R.L. dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

8. Fraudele

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul www.miracolulplantelor.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, S.C. Evergreen Distribution S.R.L. rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

9. Litigii

S.C. Evergreen Distribution S.R.L., proprietara a Miracolulplantelor.ro va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

In momentul efectuarii unei comenzi online sau telefonic, Clientul declara ca a luat cunostintă si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

Va multumim!

S.C. Evergreen Distribution S.R.L., proprietara a www.miracolulplantelor.ro.