Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Supramax Articulatii Piersica 30dz Zdrovit

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

143,86 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Supramax articulat­ii este o formula ultramoderna, naturala, unica in Romania, pe baza de hidrolizat de colagen (FORTIGEL). Dupa administrarea Supramax articulat­ii, hidrolizatul de colagen este rapid absorbit in tractul gastro-intestinal. Peptidele derivate din hidrolizatul de colagen patrund, prin intermediul sistemului circulator, in tesutul cartilaginos al articulat­iilor. Hidrolizatul de colagen stimuleaza sinteza de colagen tip II si de proteoglicani, structura de baza a cartilajului. Numeroase studii au demonstrat ca administrarea orala a hidrolizatului de colagen din Supramax articulat­ii sprijina procesul natural de reinnoire a cartilajului. In cazul persoanelor testate, ce prezentau dificultati de miscare, dureri la efort, dureri la urcatul treptelor, dureri la efectuarea exercitiilor fizice si dureri provocate de miscari bruste, peptidele din hidrolizatul de colagen (FORTIGEL) au contribuit la pastrarea mobilitatii si a elasticitatii articulatiilor.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • colagen hidrolizat (FORTIGEL) - 10g
  • vitamina C - 200mg
Contraindicatii

A nu se administra copiilor.

Efecte
  • contribuie la functionarea normala a articulat­iilor
  • participa la procesul natural de regenerare a cartilajului articular
  • ajuta la mentinerea sanatatii oaselor
Administrare

Adulti: 1 plic pe zi. Peste continutul unui plic se adauga 100 ml apa la temperatura camerei, lapte sau iaurt, si se consuma imediat.

Diviziuni 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

5906204012212
Supramax articulat ii este o formula ultramoderna naturala unica in Romania pe baza de hidrolizat de colagen FORTIGEL Dupa administrarea Supramax articulat ii hidrolizatul de colagen este rapid absorbit in tractul gastro intestinal Peptidele derivate din hidrolizatul de colagen patrund prin intermediul sistemului circulator in tesutul cartilaginos al articulat iilor Hidrolizatul de colagen stimuleaza sinteza de colagen tip II si de proteoglicani structura de baza a cartilajului Numeroase studii au demonstrat ca administrarea orala a hidrolizatului de colagen din Supramax articulat ii sprijina procesul natural de reinnoire a cartilajului In cazul persoanelor testate ce prezentau dificultati de miscare dureri la efort dureri la urcatul treptelor dureri la efectuarea exercitiilor fizice si dureri provocate de miscari bruste peptidele din hidrolizatul de colagen FORTIGEL au contribuit la pastrarea mobilitatii si a elasticitatii articulatiilor
Zdrovit
Product ID: 6493
143.86Lei New