Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
13,44 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Mielareaua este o planta cunoscuta si folosita inca de pe vremea lui Hippocrate in afectiuni ginecologice. Numeroase studii ulterioare au demonstrat capacitatile acestei plante de a regla secretia ovariana si a restabili echilibrul endocrin al femeii. Reduce simptomatologia sindromului premenstrual (dureri la nivelul sanilor, edeme, nervozitate, labilitate emotionala, dureri abdominale, palpitatii, cefalee), regleaza ciclul menstrual, favorizeaza fertilitatea. Cretisoara contine principii active cu efecte terapeutice complexe favorabile in tratamentul afectiunilor genitale feminine. Actiunea antiinflamatoare, corelata cu efectul uterotonic, hemostatic si cicatrizant o fac utila in combaterea leucoreei, tulburarilor menstruale, anexitelor, tulburarilor de menopauza, asociate sau nu cu eroziuni, ulceratii si hemoragii (hipermenoree, metroragii, cistite hemoragice). Traista ciobanului isi datoreaza numele fructelor sale in forma de traista. Este o planta recunoscuta pentru proprietatile sale hemostatice, vasocostrictoare la nivelul uterului si antiinflamatoare, fiind traditional folosita in tratarea tulburarilor ciclului menstrual si a hemoragiilor uterine. Roinita are efecte spasmolitice (asemanatoare papaverinei) si sedative datorita uleiului volatil pe care il contine. Este eficienta in ameliorarea simptomelor din sindromului premenstrual (cefalee, iritabilitate, fluctuatii emotionale). Scoarta de salcie contine din abundenta salicin, constituent care se transforma in organism in acid salicilic (extras pentru prima data din scoarta de salcie in 1838). Este cunoscuta ca un puternic antialgic, antiinflamator, sedativ si usor hemostatic (datorita taninilor), fiind utila pentru ameliorarea inflamatiilor cronice si a durerilor menstruale.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • cretisoara (Alchemillae herba) - 90mg
  • traista ciobanului (Bursae pastoris herba)
  • frunze de roinita (Melissae folium)
  • extract de fructe de mielarea (Agni casti fructus) standardizat in min. 5% flavone - 30mg
  • extract de scoarta de salcie (Salicis cortex) standardizat in min. 15% salicina
Contraindicatii

Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte
  • elimina disconfortul datorat instalarii menstruatiei
Administrare

1 capsula de 3 ori/zi, la 2 ore dupa masa. Daca se doreste un efect mai puternic se administreaza cate 2 capsule de 3 ori/zi. Se administreaza cu 7-10 zile inainte de menstruatie. In caz de ciclu abundent si neregulat, se administraza pe parcursul intregii luni. Durata curei: 4-6 luni.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141003671
Mielareaua este o planta cunoscuta si folosita inca de pe vremea lui Hippocrate in afectiuni ginecologice Numeroase studii ulterioare au demonstrat capacitatile acestei plante de a regla secretia ovariana si a restabili echilibrul endocrin al femeii Reduce simptomatologia sindromului premenstrual dureri la nivelul sanilor edeme nervozitate labilitate emotionala dureri abdominale palpitatii cefalee regleaza ciclul menstrual favorizeaza fertilitatea Cretisoara contine principii active cu efecte terapeutice complexe favorabile in tratamentul afectiunilor genitale feminine Actiunea antiinflamatoare corelata cu efectul uterotonic hemostatic si cicatrizant o fac utila in combaterea leucoreei tulburarilor menstruale anexitelor tulburarilor de menopauza asociate sau nu cu eroziuni ulceratii si hemoragii hipermenoree metroragii cistite hemoragice Traista ciobanului isi datoreaza numele fructelor sale in forma de traista Este o planta recunoscuta pentru proprietatile sale hemostatice vasocostrictoare la nivelul uterului si antiinflamatoare fiind traditional folosita in tratarea tulburarilor ciclului menstrual si a hemoragiilor uterine Roinita are efecte spasmolitice asemanatoare papaverinei si sedative datorita uleiului volatil pe care il contine Este eficienta in ameliorarea simptomelor din sindromului premenstrual cefalee iritabilitate fluctuatii emotionale Scoarta de salcie contine din abundenta salicin constituent care se transforma in organism in acid salicilic extras pentru prima data din scoarta de salcie in 1838 Este cunoscuta ca un puternic antialgic antiinflamator sedativ si usor hemostatic datorita taninilor fiind utila pentru ameliorarea inflamatiilor cronice si a durerilor menstruale
Fares
Product ID: 3564
13.44Lei New