Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Super Calciu Magneziu 100tbl Adams Vision

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

28,45 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Super Calciu Magneziu este necesar pentru mentinerea sanatatii dintilor si a sistemului osos (Ca, Mg, vitamina D). Contribuie la reducerea oboselii si a extenuarii (Ca, Mg), la o neurotransmisie normala (Ca), la functionarea normala a sistemului nervos (Mg), la mentinerea sanatatii psihice (Mg) si la functionarea normala a sistemului muscular (Ca, Mg, vitamina D). Calciul este un mineral esential pentru sistemul osos, intervenind in formarea oaselor.

Scaderea calciului poate determina spasmofilie, crampe musculare dureroase, convulsii (hipocalcemice) si poate duce la rahitism la copii, la osteomalacie sau osteoporoza la adulti si varstnici. Magneziul este un mineral indispensabil celulelor. Cea mai mare parte a magneziului din organism se gaseste in tesutul osos, participand la mineralizarea scheletului. Restul se gaseste in tesutul muscular neted si striat.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • calciu - 1000mg
  • magneziu - 500mg
  • vitamina D3 - 2mcg
  • argila bentonita - 50mg 
Efecte
  • mentinerea sanatatii dintilor si a sistemului osos 
  • contribuie la reducerea oboselii si a extenuarii
  • functionarea normala a sistemului nervos 
  • mentinerea sanatatii psihice 
  • functionarea normala a sistemului muscular 
Administrare

Ca supliment alimentar se administreaza 1 tableta cu suficienta apa. 

Diviziuni 100

Adauga review

*Campuri obligatorii

6424842001416
Super Calciu Magneziu este necesar pentru mentinerea sanatatii dintilor si a sistemului osos Ca Mg vitamina D Contribuie la reducerea oboselii si a extenuarii Ca Mg la o neurotransmisie normala Ca la functionarea normala a sistemului nervos Mg la mentinerea sanatatii psihice Mg si la functionarea normala a sistemului muscular Ca Mg vitamina D Calciul este un mineral esential pentru sistemul osos intervenind in formarea oaselor Scaderea calciului poate determina spasmofilie crampe musculare dureroase convulsii hipocalcemice si poate duce la rahitism la copii la osteomalacie sau osteoporoza la adulti si varstnici Magneziul este un mineral indispensabil celulelor Cea mai mare parte a magneziului din organism se gaseste in tesutul osos participand la mineralizarea scheletului Restul se gaseste in tesutul muscular neted si striat
Adams Vision
Product ID: 9819
28.45Lei New