Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Stimularea Lactatiei Mami 60cpr Dacia Plant

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

18,64 Lei

In stoc

Descriere

Rezistenta la boli, formarea de anticorpi, prevenirea alergiilor, dezvoltarea emotionala armonioasa si cresterea coeficientului de inteligenta sunt doar cateva dintre beneficiile de neinlocuit ale laptelui matern. Mai ales in primul an de viata, laptele matern este prima si cea mai importanta optiune de hranire pentru bebelus. Adesea insa o serie de factori, precum confruntarea cu stresul, consumul insuficient de lichide, hranirea deficitara, o atmosfera emotionala tensionata, alaptarea rara sau insuficienta, necunoasterea pozitiei corecte de alaptare, pot sa afecteze mama si, astfel, sa determine scaderea lactatiei, generand un nou motiv de tensiune si ingrijorare. Dupa identificarea si eliminarea, pe cat posibil, a factorilor perturbatori ai lactatiei, primul ajutor eficient il reprezinta utilizarea suplimentelor naturale pe baza de plante.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • celuloza microcristalina
  • shatavari (Asparagus racemosus) – pulbere din radacini - 120mg
  • anason (Pimpinella anisum) - extract hidroalcoolic 20:1 din fructe - 100mg
  • marar  (Anethum graveolens) - fructe - 100mg
  • roinita (Melissa officinalis) – parti aeriene - 100mg
  • fenicul (Foeniculum vulgare) - fructe - 80mg
  • dioxid de siliciu coloidal
Contraindicatii

Sarcina, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Efecte

Contribuie la normalizarea secretiei lactate la lauze.

Administrare

Cate 1 comprimat de 4 ori/zi, cu 30 minute inaintea mesei. Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura. In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421930100556
Rezistenta la boli formarea de anticorpi prevenirea alergiilor dezvoltarea emotionala armonioasa si cresterea coeficientului de inteligenta sunt doar cateva dintre beneficiile de neinlocuit ale laptelui matern Mai ales in primul an de viata laptele matern este prima si cea mai importanta optiune de hranire pentru bebelus Adesea insa o serie de factori precum confruntarea cu stresul consumul insuficient de lichide hranirea deficitara o atmosfera emotionala tensionata alaptarea rara sau insuficienta necunoasterea pozitiei corecte de alaptare pot sa afecteze mama si astfel sa determine scaderea lactatiei generand un nou motiv de tensiune si ingrijorare Dupa identificarea si eliminarea pe cat posibil a factorilor perturbatori ai lactatiei primul ajutor eficient il reprezinta utilizarea suplimentelor naturale pe baza de plante
Dacia Plant
Product ID: 1986
18.64Lei New