Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
21,73 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Pulberea de stevie este extractul plantei considerat a avea puritatea cea mai mare. Indulcitorul care se extrage din stevie are un indice glicemic mic, aproape zero. Aceasta este o planta minune datorita proprietatilor sale miraculoase: contine vitamina A si C, magneziu, fier.  Se prezinta sub forma unui praf albicios, avand un efect de indulcire atat de puternic, incat, pus pe limba, da mai intai senzatia de amar. Un varf de cutit din aceasta pulbere are un efect de indulcire mai puternic decat doua lingurite cu zahar.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • glicozid Reb-derivate din steviol A 97% 
Efecte
  • inlocuitor al zaharului  
Administrare

Pulberea se adauga in ceaiuri si in limonade, precum si in salatele de fructe, pentru indulcire. Se poate folosi in locul zaharului in diferite retete, pentru prepararea prajiturilor. 

Adauga review

*Campuri obligatorii

5999563455776
Pulberea de stevie este extractul plantei considerat a avea puritatea cea mai mare Indulcitorul care se extrage din stevie are un indice glicemic mic aproape zero Aceasta este o planta minune datorita proprietatilor sale miraculoase contine vitamina A si C magneziu fier Se prezinta sub forma unui praf albicios avand un efect de indulcire atat de puternic incat pus pe limba da mai intai senzatia de amar Un varf de cutit din aceasta pulbere are un efect de indulcire mai puternic decat doua lingurite cu zahar
NUL PRODUSE
Product ID: 12155
21.73Lei New