Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Spray Paranix Paduchi 100ml Hipocrate

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

34,61 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Eficacitatea spray-ului Paranix a fost testata clinic si a fost dovedit a fi un tratament eficace pentru eliminare paduchilor de cap si a oualor acestora. Formula sa unica obtinuta din ulei mineral si ulei siliconic are o dubla actiune fizica, provocand sufocarea si deshidratarea paduchilor si a oualor acestora, avand rezultat maxim. Deoarece nu contine insecticide, paduchii nu dezvolta in timp rezistenta la Paranix.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • ulei mineral
  • ulei siliconic
Utilizare Uz extern
Contraindicatii

Acest produs nu trebuie utilizat in caz de alergie la unul din componentele produsului si de catre copii sub 2 ani.

Efecte
  • elimina paduchii si ouale acestora
Administrare

Verificati prezenta paduchilor in cap; se aplica spray-ul Paranix; se spala parul; se elimina paduchii si ouale acestora cu pieptenele special; repetati tratamentul 7 zile mai tarziu; decontaminati mediul.

Cantitate (Volum) 100

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421783050138
Eficacitatea spray ului Paranix a fost testata clinic si a fost dovedit a fi un tratament eficace pentru eliminare paduchilor de cap si a oualor acestora Formula sa unica obtinuta din ulei mineral si ulei siliconic are o dubla actiune fizica provocand sufocarea si deshidratarea paduchilor si a oualor acestora avand rezultat maxim Deoarece nu contine insecticide paduchii nu dezvolta in timp rezistenta la Paranix
Hipocrate
Product ID: 2717
34.61Lei New