Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
17,85 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Spirulina (Arthrospira platensis) este o specie de alga albastra cu o mare valoare biologica. Ea contine 65% proteine, aminoacizi esentiali si neesentiali, vitamine ( A, E, D, K), in special vitamine B12, saruri minerale si oligoelemente (calciu, sodiu, fier, potasiu, magneziu, crom, seleniu, zinc, cupru, mangan, cobalt), precum si acizi grasi polinesaturati. Withania somnifera sau Ashwagandha are proprietati adaptogene si antistres, ca urmare a continutului mare de aminoacizi. Stresul, toxinele din mediu si dieta neadecvata au un impact negativ asupra sistemului nostru nervos. Withania somnifera in combinatie cu Spirulina platensis ofera organismului toti aminoacizii esentiali si neesentiali, acizi grasi, minerale si oligoelemente. Principiile bioactive ale plantelor din continutul remediului natural Spirulina Star protejaza celulele creierului impotriva efectelor nocive ale stilului de viata modern, inclusiv contra radicalilor liberi, contribuind la detoxifierea organismului, stimuleaza imunitatea, are efecte antitumorale si de protectia in cursul terapiilor radioactive si citostatice.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
 • spirulina platensis - 225mg
 • withania somnifera - 255mg
 • guma acacia - 50mg
Efecte
 • mentinerea tonusului general al organismului
 • mineralizarea si vitaminizarea organismului
 • revitalizarea organismului
 • restabilirea nivelului de energie in caz de oboseala, epuizare
 • incetinirea procesului natural de imbatranire
 • sustinerea organismului in caz de uzura fizica si psihica
 • mentinerea functiilor organice
 • sustinerea capacitatii naturale de autoaparare a organismului
Administrare

Cu ½ ora inainte de mesele principale, minim o luna; cura de 3 luni. Copii 7-14 ani: cate 1-2 tablete pe zi. Copii peste 14 ani si adulti: cate 1-2 tablete, de 3 ori pe zi.

Diviziuni 50

Adauga review

*Campuri obligatorii

6423359000356
Spirulina Arthrospira platensis este o specie de alga albastra cu o mare valoare biologica Ea contine 65 proteine aminoacizi esentiali si neesentiali vitamine A E D K in special vitamine B12 saruri minerale si oligoelemente calciu sodiu fier potasiu magneziu crom seleniu zinc cupru mangan cobalt precum si acizi grasi polinesaturati Withania somnifera sau Ashwagandha are proprietati adaptogene si antistres ca urmare a continutului mare de aminoacizi Stresul toxinele din mediu si dieta neadecvata au un impact negativ asupra sistemului nostru nervos Withania somnifera in combinatie cu Spirulina platensis ofera organismului toti aminoacizii esentiali si neesentiali acizi grasi minerale si oligoelemente Principiile bioactive ale plantelor din continutul remediului natural Spirulina Star protejaza celulele creierului impotriva efectelor nocive ale stilului de viata modern inclusiv contra radicalilor liberi contribuind la detoxifierea organismului stimuleaza imunitatea are efecte antitumorale si de protectia in cursul terapiilor radioactive si citostatice
Ayurmed
Product ID: 3424
17.85Lei New