Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
34,36 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Sollievo ECO tablete este un produs realizat din ingrediente pe baza de plante obtinute prin intermediul metodei de productie ecologica (Reg. CE 834/2007). Selectia atenta a materiilor prime garanteaza un produs de inalta calitate, util pentru a favoriza tranzitul intestinal fiziologic.

Tehnologia exclusiva de productie dezvoltata si brevetata de Aboca foloseste fluxuri de vapori care, in contact cu fitocomplecsii micronizati din plante, duc la formarea unor "agregate granulare" si permit realizarea produsului Sollievo ECO tablete utilizand exclusiv ingrediente vegetale functionale, fara nici un adaos de substante de sinteza. Aceste caracteristici fac din Sollievo ECO tablete un produs ecologic cu ingrediente 100% naturale si functionale, de utilizat la nevoie datorita formei practice de administrare sub forma de tablete.

Mai multe informatii

Ambalare Borcan
Compozitie
  • pulbere din frunze de Senna (Cassia angustifolia) - 122mg
  • pulbere din radacina de Papadie (Taraxacum officinale) - 97mg
  • suc din frunze de Aloe (Aloe ferox) - 92mg
  • pulbere din radacina de Cicoare (Cichorium intybus) - 32mg
  • pulbere din fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare) - 27,7mg
  • pulbere din fructe de Chimen (Carum carvi) - 23mg
  • pulbere din fructe de Cumin (Cuminum cyminum) - 6mg
  • aroma naturala din ulei esential de Fenicul (Foeniculum vulgare) - 0,3mg  
Contraindicatii

Nu se recomanda folosirea produsului vreme indelungata, de catre copii si femei insarcinate sau care alapteaza.  

Efecte
  • favorizeaza tranzitul intestinal fiziologic  
Administrare

1-3 tablete seara, inainte de culcare, la nevoie.  

Diviziuni 45

Adauga review

*Campuri obligatorii

8032472005216
Sollievo ECO tablete este un produs realizat din ingrediente pe baza de plante obtinute prin intermediul metodei de productie ecologica Reg CE 834 2007 Selectia atenta a materiilor prime garanteaza un produs de inalta calitate util pentru a favoriza tranzitul intestinal fiziologic Tehnologia exclusiva de productie dezvoltata si brevetata de Aboca foloseste fluxuri de vapori care in contact cu fitocomplecsii micronizati din plante duc la formarea unor agregate granulare si permit realizarea produsului Sollievo ECO tablete utilizand exclusiv ingrediente vegetale functionale fara nici un adaos de substante de sinteza Aceste caracteristici fac din Sollievo ECO tablete un produs ecologic cu ingrediente 100 naturale si functionale de utilizat la nevoie datorita formei practice de administrare sub forma de tablete
Aboca
Product ID: 5510
34.36Lei New