Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Sirop Laxen Ingerasul 200ml Dacia Plant

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

16,68 Lei

In stoc

Descriere

Cand Ingerasul tau este constipat, scaunul lui devine tare si greu de eliminat. Ajuta-l sa se simta usurat cu Sirop Laxen din brandul Ingerasul, siropul este un produs 100% natural recomandat pentru accelerarea tranzitului intestinal la copii.

Beneficii:
- produs 100% natural, ce poate fi tolerat si absorbit cu usurinta de organism;
- produs eficient fara zahar, coloranti si conservanti;
- reteta unica pe piata cu Prune, Soc, Smochine;
- ingrediente care actioneaza bland si nu irita mucoasa intestinala a copiilor;
- sirop cu un gust placut, perfect pentru a fi administrat celor mici;
- fara efecte adverse, fara substante de sinteza toxice si cancerigene;
- nu contine substante care provoaca dependenta sau stari de somnolenta.

Siropurile Ingerasul, dulci si savuroase, usor de administrat pentru oricine, in orice moment al zilei, sunt realizate din ingrediente naturale concentrate si contin uleiuri esentiale care le cresc viteza de actiune, marindu-le eficienta terapeutica.

Socul (Sambucus nigra) era utilizat inca din cele mai vechi timpuri in constipatie, intoxicatii cronice, balonare, colici abdominale si detoxifiere.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • extract moale din amestec de plante* (10%); struguri (Vitis vinifera) - suc concentrat din fructe (10%); pere (Pyrus communis) - suc concentrat din fructe (8%); prune (Prunus domestica) - suc concentrat din fructe (7%); smochine (Ficus carica) - fructe (3%); soc (Sambucus nigra) - sirop cu 70% fructoza din fructe (2%); fructoza (50%); apa purificata.
  • *amestec de plante: fenicul (Foeniculum vulgare) - fructe (30%); papadie (Taraxacum officinale) - frunze (30%); lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) - radacina (17%); revent (Rheum rhabarbarum) - radacina (15%); frasin (Fraxinus excelsior) - frunze (5%); angelica (Angelica archangelica) - radacina (3%).
Utilizare Uz intern
Contraindicatii

Diaree, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Efecte

Contribuie la
- accelerarea tranzitului intestinal;
- imbunatatirea digestiei.

Actiuni:
- laxativa;
- carminativa;
- antispastica;
- antianorexigena (creste pofta de mancare).

Administrare

Copii sub 1 an: cate 2,5 ml de sirop de 2-3 ori pe zi, la recomandarea medicului.
Copii intre 1 si 3 ani: cate 5 ml de sirop de 2-3 ori pe zi.
Copii intre 4 si 6 ani: cate 5 ml de sirop de 3-4 ori pe zi.

Cantitate (Volum) 200

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421930120073
Cand Ingerasul tau este constipat scaunul lui devine tare si greu de eliminat Ajuta l sa se simta usurat cu Sirop Laxen din brandul Ingerasul siropul este un produs 100 natural recomandat pentru accelerarea tranzitului intestinal la copii Beneficii produs 100 natural ce poate fi tolerat si absorbit cu usurinta de organism produs eficient fara zahar coloranti si conservanti reteta unica pe piata cu Prune Soc Smochine ingrediente care actioneaza bland si nu irita mucoasa intestinala a copiilor sirop cu un gust placut perfect pentru a fi administrat celor mici fara efecte adverse fara substante de sinteza toxice si cancerigene nu contine substante care provoaca dependenta sau stari de somnolenta Siropurile Ingerasul dulci si savuroase usor de administrat pentru oricine in orice moment al zilei sunt realizate din ingrediente naturale concentrate si contin uleiuri esentiale care le cresc viteza de actiune marindu le eficienta terapeutica Socul Sambucus nigra era utilizat inca din cele mai vechi timpuri in constipatie intoxicatii cronice balonare colici abdominale si detoxifiere
Dacia Plant
Product ID: 9457
16.68Lei New