Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
10,97 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Complementar in: stimularea digestiei si a poftei de mancare, colici intestinale, flatulenta, gastrita hipoacida, afectiuni ale aparatului respirator (gripa, guturai, dureri de gat), senzatii de voma cauzate de raul de calatorie, nevralgii, afectiuni febrile, urticarie, tonifierea generala a organismului (astenie fizica si psihica, convalescenta), neutralizarea toxinelor la nivelul ficatului.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla plastic
Compozitie
  • extract natural din rizomi de Ghimbir (Zingiber officinale)
  • zahar invertit
  • benzoat de sodiu 0.02%
Utilizare Uz intern
Efecte
  • tonic digestiv
  • detoxifiant
Administrare

Pentru adulti de la 3-4 linguri pana la 6 linguri pe zi; pentru copii de la 7 ani in sus, 4-6 lingurite pe zi, dizolvate in apa minerala sau plata, inainte sau dupa mesele principale, in cure de 6 saptamani. Se pot face 4 cure pe an.

Cantitate (Volum) 500

Adauga review

*Campuri obligatorii

6422572003083
Complementar in stimularea digestiei si a poftei de mancare colici intestinale flatulenta gastrita hipoacida afectiuni ale aparatului respirator gripa guturai dureri de gat senzatii de voma cauzate de raul de calatorie nevralgii afectiuni febrile urticarie tonifierea generala a organismului astenie fizica si psihica convalescenta neutralizarea toxinelor la nivelul ficatului
Hypericum
Product ID: 5998
10.97Lei New