Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Sirop Coacaz Negru Zahar 500ml Hypericum

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

14,63 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Siropul de Coacaz-negru reprezinta o sursa importanta de calciu, ajutand la formarea oaselor la copii si mentinerea calciului in limitele normale la adulti. Continutul bogat in fier al coacazelor negre influenteaza procesul de formare a globulelor rosii, fiind indicat in tratamentul anemiilor, in convalescenta. Datorita rutozidului Siropul de Coacaz-negru are rol important in prevenirea accidentelor vasculare. Prin continutul ridicat de vitamina PP stimuleaza circulatia periferica. Previne si amelioreaza ateroscleroza, hipertensiunea arteriala, insuficienta cardiaca. Datorita antocianilor si polifenolilor, siropul de Coacaz-negru are actiune antioxidanta in distrugerea radicalilor liberi, antiinflamatoare si antialergica, fapt pentru care se utilizeaza in boli inflamatorii, reumatismale (artrite, artroze), digestive (gastrite, ulcer gastro-duodenal), hepato-biliare, respiratorii (laringite, angina pectorala), in sindromul alergic care insoteste astmul bronsic. Siropul de Coacaz-negru mareste diureza ajutand la eliminarea acidului uric, a calculilor biliari si ameliorarea nefritelor.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla plastic
Compozitie
  • extract natural din fructe de coacaz-negru (Ribes nigrum)
  • apa demineralizata
  • zahar invertit enzimatic bogat in complex de vitamine B
  • conservant
Utilizare Uz intern
Efecte
  • vitaminizarea si mineralizarea organismului
  • dezinfectant urinar si al cailor respiratorii
  • imbunatatirea circulatiei periferice prin continutul de rutozid si vitamina PP
  • actiune antioxidanta datorata antocianilor si polifenolilor
  • imbogatirea sangelui in calciu si fier
Administrare

Doza medie este de 3-4 linguri pe zi, doza maxima este de 6 linguri pe zi, dizolvat in apa minerala sau plata, dupa mesele principale, in cure de 6 saptamani.

Cantitate (Volum) 500

Adauga review

*Campuri obligatorii

6422572000662
Siropul de Coacaz negru reprezinta o sursa importanta de calciu ajutand la formarea oaselor la copii si mentinerea calciului in limitele normale la adulti Continutul bogat in fier al coacazelor negre influenteaza procesul de formare a globulelor rosii fiind indicat in tratamentul anemiilor in convalescenta Datorita rutozidului Siropul de Coacaz negru are rol important in prevenirea accidentelor vasculare Prin continutul ridicat de vitamina PP stimuleaza circulatia periferica Previne si amelioreaza ateroscleroza hipertensiunea arteriala insuficienta cardiaca Datorita antocianilor si polifenolilor siropul de Coacaz negru are actiune antioxidanta in distrugerea radicalilor liberi antiinflamatoare si antialergica fapt pentru care se utilizeaza in boli inflamatorii reumatismale artrite artroze digestive gastrite ulcer gastro duodenal hepato biliare respiratorii laringite angina pectorala in sindromul alergic care insoteste astmul bronsic Siropul de Coacaz negru mareste diureza ajutand la eliminarea acidului uric a calculilor biliari si ameliorarea nefritelor
Hypericum
Product ID: 5905
14.63Lei New