Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
309,40 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Mastile PPE masoara filtrarea dinspre exterior (mediu) catre interior, filtrand aerul care ajunge la utilizator.

Mastile Personal Protection Equipment (PPE) sunt testate referitor la filtrarea particulelor inhalate.

Mastile filtrante PPE impotriva particulelor se clasifica in trei clase FFP1, FFP2 si FFP3, in functie de eficienta filtrarii si de fuga totala maxima spre interior.  Mastile filtrante FFP2 au grad de filitrare de >=95%, FFP3 au grad de filtrare >=98%.

Masca este proiectata pentru a proteja atat impotriva aerosolilor solizi cat si lichizi.

Produsul este destinat in principal sa protejeze persoana care il foloseste, indiferent daca se afla intr-un mediu medical sau nu.

Materiale si contructie: Masca este constituita integral sau in cea mai mare parte din material filtrant sau contine o piesa faciala in care este montat nedetasabil filtrul (filtrele) principal (principale). Masca poate contine supapa/supape de inspiratie si/sau expiratie.

Design: Este destinata sa asigure o etanseitate adecvata fata de atmosfera ambianta la nivelul fetei purtatorului, atunci cand pielea acestuia este uscata sau umeda si cand acesta misca capul.

Penetratia materialului filtrant masoara procentul de permeabilitate al materialului filtrant si are valori de 20% in cazul FFP1, 6% in cazul FFP2 si 1% in cazul FFP3.

Mastile sunt folosite pentru protectia cailor respiratorii, se adapteaza perfect formei fetei, permit o respiratie fara efort. De asemenea, constituie o bariera eficace de filtrare.                                     

Masca trebuie fixata peste gura si nas, astfel:
 
  • Fixati masca asigurandu-va ca snurul sau banda elastica este la mijlocul capului si al cefei;
  • Presati banda flexibila astfel incat sa se muleze pe forma nasului;
  • Aranjati masca pe fata si sub barbie, astfel incat sa va fie confortabila.

Mai multe informatii

Gramaj Indisponibil
Compozitie Indisponibil

Adauga review

*Campuri obligatorii

5999860874218
Mastile PPE masoara filtrarea dinspre exterior mediu catre interior filtrand aerul care ajunge la utilizator Mastile Personal Protection Equipment PPE sunt testate referitor la filtrarea particulelor inhalate Mastile filtrante PPE impotriva particulelor se clasifica in trei clase FFP1 FFP2 si FFP3 in functie de eficienta filtrarii si de fuga totala maxima spre interior Mastile filtrante FFP2 au grad de filitrare de 95 FFP3 au grad de filtrare 98 Masca este proiectata pentru a proteja atat impotriva aerosolilor solizi cat si lichizi Produsul este destinat in principal sa protejeze persoana care il foloseste indiferent daca se afla intr un mediu medical sau nu Materiale si contructie Masca este constituita integral sau in cea mai mare parte din material filtrant sau contine o piesa faciala in care este montat nedetasabil filtrul filtrele principal principale Masca poate contine supapa supape de inspiratie si sau expiratie Design Este destinata sa asigure o etanseitate adecvata fata de atmosfera ambianta la nivelul fetei purtatorului atunci cand pielea acestuia este uscata sau umeda si cand acesta misca capul Penetratia materialului filtrant masoara procentul de permeabilitate al materialului filtrant si are valori de 20 in cazul FFP1 6 in cazul FFP2 si 1 in cazul FFP3 Mastile sunt folosite pentru protectia cailor respiratorii se adapteaza perfect formei fetei permit o respiratie fara efort De asemenea constituie o bariera eficace de filtrare Masca trebuie fixata peste gura si nas astfel Fixati masca asigurandu va ca snurul sau banda elastica este la mijlocul capului si al cefei Presati banda flexibila astfel incat sa se muleze pe forma nasului Aranjati masca pe fata si sub barbie astfel incat sa va fie confortabila
KN95
Product ID: 14097
309.4Lei New