Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Set Diabevital B 30cps 1+1 Gratis Parapharm

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

11,74 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Este destinat in special persoanelor care sufera de diabet. Plantele medicinale componente sunt recunoscute pentru efectul lor benefic asupra metabolismului glucidic. Cercetarile recente au aratat ca samburii si coaja fructelor de afin au un efect regenerator remarcabil asupra celulelor secretoare de insulina din pancreas. Fructul de catina se remarca prin continutul ridicat de Vitamina C, beta-caroten si oligominerale esentiale cu efect fortifiant si revitalizant. Planta mediteraneana schinduful si cele asiatice Gymnema sylvestre, Ceaiul verde si Ginkgo biloba au un continut ridicat de flavonoizi cu efect antioxidant puternic care protejeaza organismul de principalul factor de risc al acestei boli, stresul oxidativ. 

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • fruct de afin
  • fruct de catina
  • Gymnema sylvestre extract standardizat
  • seminte de schinduf ( Trigonella foenum graecum ) extract standardizat
  • ceai verde (Camellia sinensis )
  • ginkgo Biloba
Contraindicatii

Daca va hotarati sa folositi acest remediu natural, consultati medicul dumneavoastra in legatura cu acest lucru. Tratamentul cu DIABEVITAL poate reduce sau elimina medicamentatia clasica, dar nu renuntati sau nu schimbati doza medicamentelor prescrise fara acordul medicului.

Efecte
  • efect asupra metabolismului glucidic din organism
  • antioxidant
  • protejeaza organismul de stresul oxidativ
Administrare

Se recomanda consumul de 3 x 1 capsula/zi, cu un pahar de lichid (apa minerala), de preferinta pe stomacul gol, inainte de mesele principale.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421000000403
Este destinat in special persoanelor care sufera de diabet Plantele medicinale componente sunt recunoscute pentru efectul lor benefic asupra metabolismului glucidic Cercetarile recente au aratat ca samburii si coaja fructelor de afin au un efect regenerator remarcabil asupra celulelor secretoare de insulina din pancreas Fructul de catina se remarca prin continutul ridicat de Vitamina C beta caroten si oligominerale esentiale cu efect fortifiant si revitalizant Planta mediteraneana schinduful si cele asiatice Gymnema sylvestre Ceaiul verde si Ginkgo biloba au un continut ridicat de flavonoizi cu efect antioxidant puternic care protejeaza organismul de principalul factor de risc al acestei boli stresul oxidativ
Parapharm
Product ID: 3862
11.74Lei New