Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Sensodyne Pasta Dinti Rapid 75ml Glaxosmithkline

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

18,18 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Sensodyne Rapid Pasta de dinti are o formula special conceputa, cu acetat de strontiu, care sigileaza canaliculele dentinare expuse, prevenind astfel stimulii sa ajunga la nerv si sa provoace durerea. Efectul rapid si eficient poate fi testat aplicand pe zona dureroasa a dintelui o cantitate de marimea unui bob de mazare de Sensodyne Rapid cu care se maseaza dintele timp de 60 de secunde. Imediat se poate simti diferenta: poti sa bei ceva rece sau fierbinte, iar durerea nu mai apare.

Mai multe informatii

Ambalare Tub
Efecte
  • reduce durea dintilor sensibili
  • protectie anti-carie
  • curatare si o respiratie proaspata
Administrare

Folositi aproximativ 2 cm de pasta de dinti, pentru periajul dintilor de 2 ori pe zi. Pentru o ameliorare rapida a durerii, puneti o cantitate de marimea unui bob de mazare pe varful curat al degetului si masati cu blandete la baza dintelui sensibil, timp de 1 minut.

Adauga review

*Campuri obligatorii

5999518582007
Sensodyne Rapid Pasta de dinti are o formula special conceputa cu acetat de strontiu care sigileaza canaliculele dentinare expuse prevenind astfel stimulii sa ajunga la nerv si sa provoace durerea Efectul rapid si eficient poate fi testat aplicand pe zona dureroasa a dintelui o cantitate de marimea unui bob de mazare de Sensodyne Rapid cu care se maseaza dintele timp de 60 de secunde Imediat se poate simti diferenta poti sa bei ceva rece sau fierbinte iar durerea nu mai apare
Glaxosmithkline
Product ID: 2064
18.18Lei New