Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Sedivitax Sirop Copii Eco 220ml Aboca

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

34,36 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Intr-adevar, un somn fiziologic se obtine atunci cand organismul reuseste sa mentina o stare echilibrata de liniste chiar si in timpul zilei, astfel incat seara sa fie deja predispus la odihna de noapte.

Sedivitax sirop este un produs 100% natural, conceput cu extracte liofilizate, fructul cercetarii Aboca. Extractele liofilizate sunt dizolvate intr-un sirop placut, cu gust de Portocala, conceput astfel incat sa se evite utilizarea conservantilor si a stabilizatorilor de sinteza, iar acest lucru face ideala administrarea siropului la copii.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • extract liofilizat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii
  • extract liofilizat din flori liguate de Musetel
  • extractul liofilizat din frunze de Roinita
  • Passiflo 2-LMF
  • ligulate de Musetel 
Utilizare Uz intern
Efecte
  • mentina o stare echilibrata de liniste  
Administrare

Cate, 10-20 ml, seara pentru a facilita somnul, cate 5-10 ml dimineata, pentru a favoriza relaxarea, incepand de la varsta de un an. 

  

Cantitate (Volum) 220

Adauga review

*Campuri obligatorii

8032472005858
Intr adevar un somn fiziologic se obtine atunci cand organismul reuseste sa mentina o stare echilibrata de liniste chiar si in timpul zilei astfel incat seara sa fie deja predispus la odihna de noapte Sedivitax sirop este un produs 100 natural conceput cu extracte liofilizate fructul cercetarii Aboca Extractele liofilizate sunt dizolvate intr un sirop placut cu gust de Portocala conceput astfel incat sa se evite utilizarea conservantilor si a stabilizatorilor de sinteza iar acest lucru face ideala administrarea siropului la copii
Aboca
Product ID: 1528
34.36Lei New