Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
2,94 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Semintele de Schinduf sunt un ingredient important in pudra de curry Madras. Semintele de Schinduf  intregi, usor prajite confera un gust  picant, dulce-amar, si este folosit in principal pentru a tempera Dhals si pentru a intensifica aroma mancarurilor cu legume. Schinduful este un ingredient important in muraturile indiene. Condimentul schinduf este compus din semintele din pastaile plantei. Sunt utilizate intregi si uscate, sau sub forma de pulbere, obtinuta din semintele prajite si pisate. Se foloseste in cantitati mici alaturi de alte condimente, fiindca le poate acoperi. Schinduful este un condiment foarte vechi, in Evul Mediu era folosit ca planta medicinala si condiment, dar indienii apreciau din cauza actiunii sale tonice si afrodisiace.

Mai multe informatii

Ambalare Punga
Compozitie
  • seminte de schinduf
Efecte
  • foarte bogat in minerale, vitamine si alte substante
Administrare

Se foloseste la condimentarea si aromatizarea diferitelor preparate: supe, ciorbe, sufleuri cu legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri si branzeturi.

Adauga review

*Campuri obligatorii

5017689010492
Semintele de Schinduf sunt un ingredient important in pudra de curry Madras Semintele de Schinduf intregi usor prajite confera un gust picant dulce amar si este folosit in principal pentru a tempera Dhals si pentru a intensifica aroma mancarurilor cu legume Schinduful este un ingredient important in muraturile indiene Condimentul schinduf este compus din semintele din pastaile plantei Sunt utilizate intregi si uscate sau sub forma de pulbere obtinuta din semintele prajite si pisate Se foloseste in cantitati mici alaturi de alte condimente fiindca le poate acoperi Schinduful este un condiment foarte vechi in Evul Mediu era folosit ca planta medicinala si condiment dar indienii apreciau din cauza actiunii sale tonice si afrodisiace
Herba Vita
Product ID: 331
2.94Lei New