Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Saw Palmetto 500mg 60cps Adams Vision

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

26,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Odata cu trecerea anilor, ca urmare a unor disfunctii hormonale, circa 80% dintre barbati se confrunta cu cresterea (hiperplazia) benigna a prostatei. Simptomele HPB (hipertrofia benigna a prostatei) sunt: urinari dese, initierea dificila a mictiunii,mictiune imperioasa si/sau prelungita, golirea incompleta a vezicii, jet urinar slab sau intermitent, pseudo incontinenta urinara, in cazuri mai grave retentie de urina, constipatie. Simptomele enumerate pot fi insotite de durere si de limitarea activitatii sexuale.

Saw Palmetto poate constitui un real ajutor pentru barbatii cu HBP. Saw Palmetto contribuie la functionarea normala a prostatei si a cailor urinare prin facilitarea drenarii lichidelor corporale.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • palmier pitic (Serenoa repens) - 495mg
  • extract de Palmier pitic (Serenoa repens) - 5mg 
Efecte
  • contribuie la functionarea normala a prostatei
  • contribuie la functionarea normala a cailor urinare 
Administrare

Ca supliment alimentar, luati zilnic 1 pastila. 

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

6424842001690
Odata cu trecerea anilor ca urmare a unor disfunctii hormonale circa 80 dintre barbati se confrunta cu cresterea hiperplazia benigna a prostatei Simptomele HPB hipertrofia benigna a prostatei sunt urinari dese initierea dificila a mictiunii mictiune imperioasa si sau prelungita golirea incompleta a vezicii jet urinar slab sau intermitent pseudo incontinenta urinara in cazuri mai grave retentie de urina constipatie Simptomele enumerate pot fi insotite de durere si de limitarea activitatii sexuale Saw Palmetto poate constitui un real ajutor pentru barbatii cu HBP Saw Palmetto contribuie la functionarea normala a prostatei si a cailor urinare prin facilitarea drenarii lichidelor corporale
Adams Vision
Product ID: 1705
26.49Lei New