Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Saruri Rehidratare 20dz Laboratoarele Remedia

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

10,16 Lei

In stoc

Descriere

Sarurile de rehidratare orala au rolul de a compensa rapid pierderea de minerale si lichide in caz de diaree acuta. Prin compozitia lor ele ajuta la corectarea starilor de deshidratare si dezechilibru electrolitic. Deshidratarea apare atunci cand corpul pierde prea multe lichide prin diaree, varsaturi sau transpiratie. Astfel, in momentul in care organismul este deshidratat nu mai poate asigura necesarul de lichid pentru circulatia normala a sangelui iar pacientul poate intra in stare de soc.  

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • clorura de sodiu – 0,614 g
  • clorura de potasiu – 0,263g
  • citrat de sodiu – 0,510g
  • dextroza anhidra – 3,532g 
Contraindicatii

Este contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul unor afectiuni cronice sau al urmarii unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar inaintea administrarii acestui produs. Nu este recomandat in timpul sarcinii sau alaptarii. Nu este recomandat persoanelor cu diabet.

Efecte
  • ajuta la ameliorarea starilor de deshidratare si dezechilibru electrolitic         
Administrare

Se fierbe apa si se raceste. Se adauga un plic de pudra in 200ml (un pahar) de apa fiarta si racita. Se agita pana la dizolvare si apoi se bea continutul. Copii: 1-3 pahare de 200 ml solutie. Adulti: 1-5 pahare de 200 ml solutie. Cantitatea de produs utilizata in 24 ore este in functie de varsta si severitatea pierderilor de lichide si minerale.

Diviziuni 20

Adauga review

*Campuri obligatorii

5944747003403
Sarurile de rehidratare orala au rolul de a compensa rapid pierderea de minerale si lichide in caz de diaree acuta Prin compozitia lor ele ajuta la corectarea starilor de deshidratare si dezechilibru electrolitic Deshidratarea apare atunci cand corpul pierde prea multe lichide prin diaree varsaturi sau transpiratie Astfel in momentul in care organismul este deshidratat nu mai poate asigura necesarul de lichid pentru circulatia normala a sangelui iar pacientul poate intra in stare de soc
Laboratoarele Remedia
Product ID: 1597
10.16Lei New