Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
21,93 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Toate preparatele din Salcie se folosesc pentru tratamentul inflamatiilor. Sediul de actiune este diferit, in functie de tipul de tesut folosit. Astfel, Extractul din amenti de Salcie, Salix alba amenti MG=D1 (amentii sunt inflorescentele de la Salcie, florile acestui arbore) sunt utilizate pentru tratamentul inflamatiilor pelvine, a durerilor aparute in perioada ciclului (congestii pelvine cu dismenoree) la femei. La barbati, sunt indicate in inflamatii ale prostatei sau ale testiculelor, cu tulburari precum spermatoreea sau tulburarile de dinamica sexuala (ejaculare precoce).

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • extract hidro-glicero-alcoolic din amenti de Salcie (Salix alba)
  • alcool etilic de cereale - 33% vol
Utilizare Uz intern
Efecte
  • ajuta la ameliorarea simptomelor din sindromul premenstrual si din menopauza
  • ajuta la ameliorarea simptomelor din hiperexcitabilitatea sexuala sau eretismul genital (readuce dorintele sexuale la nivele fiziologice)
  • ejaculare precoce
Administrare

Adulti: cate 2 ml, in putina apa, de 2-3 ori/zi, inainte de mese; 1 ml=aprox. 25 de picaturi; in cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra 1/zi; durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.

Cantitate (Volum) 50

Adauga review

*Campuri obligatorii

5944739000984
Toate preparatele din Salcie se folosesc pentru tratamentul inflamatiilor Sediul de actiune este diferit in functie de tipul de tesut folosit Astfel Extractul din amenti de Salcie Salix alba amenti MG D1 amentii sunt inflorescentele de la Salcie florile acestui arbore sunt utilizate pentru tratamentul inflamatiilor pelvine a durerilor aparute in perioada ciclului congestii pelvine cu dismenoree la femei La barbati sunt indicate in inflamatii ale prostatei sau ale testiculelor cu tulburari precum spermatoreea sau tulburarile de dinamica sexuala ejaculare precoce
Plant Extrakt
Product ID: 4858
21.93Lei New