Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
NOU
17,65 Lei

In stoc

Descriere

Drojdia de orez rosu reprezinta o specie speciala de drojdie folosita de secole in medicina traditionala chinezeasca. Aceasta contine Monacolin K, compus natural dovedit stiintific ca mentine nivelul normal de colesterol prin inhibarea mecanismelor enzimatice care produc colesterolul ”rau” (LDL colesterol). Ca urmare, drojdia de orez rosu ajuta la mentinerea integritatii si elasticitatii peretilor arteriali si sustine sanatatea aparatului cardiovascular. Red Yeast Extract Rotta Natura con?ine o cantitate mare de substan?a activa care asigura efectul terapeutic. Efectele sale sunt certificate de autoritatea Europeana care reglementeaza mentiunile de sanatate ale suplimentelor alimentare(EFSA). 

 

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • drojdie de orez rosu (Monascus purpureus) cu minim 0,4% monacoline 635 mg.
  • capsula: gelatina
Contraindicatii

A nu se administra femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor sub 20 ani, persoanelor carora li se administreaza medicamente hipolipemiante si celor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente. A nu se consuma alcool pe perioada administrarii produsului.

Efecte
  • contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange
Administrare

1-2 capsule de 2 ori pe zi, in timpul meselor.

Diviziuni 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421803001430
Drojdia de orez rosu reprezinta o specie speciala de drojdie folosita de secole in medicina traditionala chinezeasca Aceasta contine Monacolin K compus natural dovedit stiintific ca mentine nivelul normal de colesterol prin inhibarea mecanismelor enzimatice care produc colesterolul rau LDL colesterol Ca urmare drojdia de orez rosu ajuta la mentinerea integritatii si elasticitatii peretilor arteriali si sustine sanatatea aparatului cardiovascular Red Yeast Extract Rotta Natura con ine o cantitate mare de substan a activa care asigura efectul terapeutic Efectele sale sunt certificate de autoritatea Europeana care reglementeaza mentiunile de sanatate ale suplimentelor alimentare EFSA
Rotta Natura
Product ID: 11738
17.65Lei New