Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
63,54 Lei

In stoc

Descriere

Prostyron Advanced, 

Cu Xanurin Complex molecular natural pe baza de Palmier-pitic pentru sustinerea fluxului urinar, Ceai-Verde, Afin-american si Seminte de struguri.

Prostyron Advanced se caracterizeaza prin prezenta inovatorului complex molecular natural Xanurin, constituit din diferite substante naturale precum lipidosteroli (acizi grasi si fitosteroli), polifenoli, procianidine si flavonoide, care provin din Palmier-pitic, Afin-american, Seminte de struguri si Ceai-Verde.

In special pentru Palmier-pitic, util pentru mentinerea functiei urinare normale la barbati si pentru imbunatatirea fluxului urinar. Cercetarea Aboca a dezvoltat un extract exclusiv care se caracterizeaza nu numai prin continutul de lipidosteroli ci si de polifenoli.

Xanurin contine, de asemenea, Ceai-Verde, extract de Seminte de struguri, care sustine membrana celulara impotriva actiunilor distructibile ale radicalilor liberi, si extract de Afin-american.

Formula este completata de uleiuri esentiale de Cajeput si Ienupar cu actiune antioxidanta.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
 • Palmier-pitic (Serenoa repens) pulbere din fructe*, Gelatina (capsula), Palmier-pitic (Serenoa repens) extract liofilizat din fructe*, Struguri (Vitis vinifera) extract liofilizat din seminte*, Ceai-Verde (Camelia sinensis) pulbere din frunze*, Guma de Acacia*, Afin-american (Vaccinium macrocarpon) extract sec din boabe*, Cajeput (Melaleuca leucadendron) ulei esential, Ienupar (Juniperus communis) ulei esential.
 • *ingredient continut in Xanurin
 • Doza zilnica recomandata - 3 capsule
 • - Xanurin Complex molecular     1439 mg
 • - titrat in acizi grasi 12,5%     180 mg           
 • - titrat in procianidine totale exprimate drept clorura de cianidin 3,75%     54 mg
 • compus din:     
 • - Palmier-pitic, concentrat total din fructe (pulbere + extract liofilizat)     1224 mg
 • - Afin-american, extract sec din boabe     36 mg
 • - Struguri, extract liofilizat din seminte     90 mg
 • - Ceai-Verde, pulbere din frunze     89 mg
 • - Cajeput, ulei esential     0,58 mg
 • - Ienupar, ulei esential     0,58 mg
 • - Contine cafeina (2,67 mg/3 capsule). 
Utilizare Uz intern
Contraindicatii

Nu se recomanda utilizarea de catre femeile aflate la varsta fertila si de catre persoane de ambele sexe la varsta prepubescenta. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Nu se recomanda pentru copii sau femeile insarcinate sau care alapteaza.

Administrare

Se recomanda consumarea a 3 capsule pe zi, inainte de masa, dimineata sau seara. Produsul poate fi utilizat pentru perioade indelungate.

Cantitate (Volum) 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

8032472013402
Prostyron Advanced Cu Xanurin Complex molecular natural pe baza de Palmier pitic pentru sustinerea fluxului urinar Ceai Verde Afin american si Seminte de struguri Prostyron Advanced se caracterizeaza prin prezenta inovatorului complex molecular natural Xanurin constituit din diferite substante naturale precum lipidosteroli acizi grasi si fitosteroli polifenoli procianidine si flavonoide care provin din Palmier pitic Afin american Seminte de struguri si Ceai Verde In special pentru Palmier pitic util pentru mentinerea functiei urinare normale la barbati si pentru imbunatatirea fluxului urinar Cercetarea Aboca a dezvoltat un extract exclusiv care se caracterizeaza nu numai prin continutul de lipidosteroli ci si de polifenoli Xanurin contine de asemenea Ceai Verde extract de Seminte de struguri care sustine membrana celulara impotriva actiunilor distructibile ale radicalilor liberi si extract de Afin american Formula este completata de uleiuri esentiale de Cajeput si Ienupar cu actiune antioxidanta
Aboca
Product ID: 13596
63.54Lei New