Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
73,08 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Prostenal Perfect cu formula imbunatatita, este o combinatie speciala de Zinc si Perfect Complex, ce contine extracte de plante, de calitate superioara: Saw Palmetto si Urtica Dioica. Aceste extracte din plante au efecte benefice asupra sanatatii barbatilor. Extractul de Saw Palmetto contribuie la mentinerea functiei urinare precum si la mentinerea sanatatii prostatei, fiind recomandat ca sursa de acizi grasi ce actioneaza asupra tesutului prostatic. Urtica dioica are in compozitia sa substante care sprijina functia de excretie a rinichilor si contribuie la normalizarea fluxului urinar. Zincul este un mineral foarte important pentru barbati, contribuind la mentinerea nivelului normal de testosteron din sange si avand efecte benefice asupra fertilitatii si functiei reproductive.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • saw palmetto extract (sitosteroli 5%) - 320,0mg
  • urtica dioica extract - 240,0mg
  • zinc - 10,0mg
Efecte
  • ajuta la mentinerea sanatatii prostatei
  • sprijina functiile aparatului urinar
  • sprijina buna functionare a prostatei
  • contribuie la mentinerea nivelului normal de testosteron din sange
  • efecte benefice asupra fertilitatii si functiei reproductive
Administrare

Cate 1 tableta pe zi, inghitita cu apa, de preferat dupa masa. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa 3-6 saptamani.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

8595165274172
Prostenal Perfect cu formula imbunatatita este o combinatie speciala de Zinc si Perfect Complex ce contine extracte de plante de calitate superioara Saw Palmetto si Urtica Dioica Aceste extracte din plante au efecte benefice asupra sanatatii barbatilor Extractul de Saw Palmetto contribuie la mentinerea functiei urinare precum si la mentinerea sanatatii prostatei fiind recomandat ca sursa de acizi grasi ce actioneaza asupra tesutului prostatic Urtica dioica are in compozitia sa substante care sprijina functia de excretie a rinichilor si contribuie la normalizarea fluxului urinar Zincul este un mineral foarte important pentru barbati contribuind la mentinerea nivelului normal de testosteron din sange si avand efecte benefice asupra fertilitatii si functiei reproductive
Walmark
Product ID: 1600
73.08Lei New